Waar blijft de tijd? Dit vraag ik mijzelf met enige regelmaat af. En vooral, nu ik moeder ben. Heel cliché eigenlijk maar toch laat ik alles voorbij vliegen door een enorm druk schema te hebben. Maar waarom? En waarom sta ik niet even stil bij allemaal mooie dingen? En waarom werk ik mijn foto’s niet bij in bijvoorbeeld de fotoboeken van Fotofabriek?Vooral wanneer ik oude foto’s kijk word ik mij er zo bewust van dat alles omvliegt. Mijn tijd met Regan samen, maar ook hoe Olivia verandert.

Waar blijft de tijd

Wanneer ik met een kop thee in de hand en in de andere hand mijn planning bijwerk voor komende week valt mijn oog op een foto van Regan en Olivia. Olivia was hier bijna 3 maanden en we gingen Regan opzoeken in Kaapstad, waar hij toen nog woonde. Ik keek naar die foto en had het gevoel of dit nog als gisteren aanvoelde. Wat kan ik mij goed herinneren hoe ons gezin verwerd verscheurd omdat wij afhankelijk waren van de instanties in Kaapstad die zo ongelooflijk traag waren met hun werk doen. Regan moest weer 3 maanden terug na Zuid Afrika, terwijl ik 5 weken geleden bevallen was. We hadden een heerlijke tijd samen in Kaapstad. Een mooie stad wat een beetje ons tweede thuis is dankzij Regan’s afkomst. Wanneer ik aan die emotionele tijden terugdenk en tegelijkertijd denk hoe snel alles is gegaan vraag ik mijzelf af; waarom werk ik mijn foto’s niet bij. Olivia is immers alweer 2,5 jaar oud. Er zijn zoveel dierbare momenten, met een lach en een traan, om naar terug te kijken. fotofabriek

Dierbare momenten vastleggen

Daarom heb ik besloten om langzamerhand alle foto’s te gaan sorteren en bundelen en deze vast te leggen in een fotoboek. Via de beoordelingen op internet kwam ik terecht bij Fotofabriek. Zij onderscheiden zich ten opzichte van andere aanbieders in hoge kwaliteitsgarantie, snelle levering en persoonlijke ondersteuning.

Fotofabriek

Fotobriek is onderdeel van Chris Russell. Zij zijn een full-service reclamebureau en een digitale drukkerij. Je kan hier sinds 2008 terecht voor de mooiste fotoproducten. Zij bieden een gratis software programma aan voor het vormgeven en bewerken van fotoproducten van perfecte kwaliteit. Het assortiment bestaat uit fotoalbums, verjaardagskalenders, canvas, wenskaarten of vele fotoproducten. Dit softwarepakket is zeer gebruiksvriendelijk en zelfs ik -die absoluut niet handig is met dit soort programma’s- kon eenvoudig mijn weg vinden. Mocht je er zelf niet uitkomen kan je terecht bij de klantenservice via de telefoon, e-mail of de chat. Ideaal dus dat zij via meerdere wegen bereikbaar zijn.fotofabriek

Meer informatie over Fotofabriek vind je hier.

 

/ Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Fotofabriek /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *