Het leuke vind ik aan kussens dat je er eindeloos mee kunt variëren. Ook kan je de inrichting van je huis er helemaal door veranderen door bijvoorbeeld andere tinten te kopen. Ga je voor een warme tint, voor een pasteltint of juist voor een leuke print. Ik heb een aantal kussens voor je op een rij gezet ter inspiratie. Zelf heb ik een lichte huiskamer met veel wit en licht grijs. Het liefst combineer ik mijn inrichting met zacht roze accessoires en heb dan ook een zacht roze kussen met grijze kussens op de bank liggen.

Tips voor kussens

FLINK maakt wollen woon- & lifestyle accessoires van de hoogste kwaliteit wol. Alle producten worden in Nederland ontworpen en geproduceerd. De collectie wordt van prachtige wol gebreid in een van de laatste ‘oud Hollandsche’ breifabrieken. Zij hebben een mooie collectie die onder andere bestaat uit kussens, plaids, shawls en babydekens.

Dit zachte, comfortabele kussen is gemaakt van prachtig Italiaans Merino-en Alpacawol. Het kussen is met een grote steek gebreid waardoor deze zeer stevig, maar tegelijkertijd zacht aanvoelt. Uniek aan dit vierkante kussen is dat beide kanten van wol zijn gemaakt.kussens Je koopt hem hier voor 89 euro.

Ook bij Zara Home kan je terecht voor je interieur. Wat vind je bijvoorbeeld van deze mooie kussens? kussensHet leuke is dat ze naast een genot zijn om naar te kijken ook nog eens mooi geprijsd zijn. Je koopt ze hier voor 3.99-7.99 euro.

Ook deze mooie gebloemde kussens koop je bij Zara Home. kussensJe koopt ze hier voor 35,99.

Bij Ons design koop je eerlijke natuurlijke producten. Je vindt hier sierkussens van biologisch katoen met unieke designs. Wat vind je bijvoorbeeld van dit kussen met antraciet lijnen.kussens Je koopt hem hier voor 29,95-39.95.

Je kunt natuurlijk ook zelf een blanco kussen pimpen. Volop inspiratie kan je hiervoor vinden op Vt wonen. Wat dacht je bijvoorbeeld van dit kussen? Je maakt hem in slechts 15 minuten en bent zeker van iets origineels. Je vindt de benodigdheden hier.kussens Voor 25 euro heb je dan een mooie kussen.

Bij Ook in het paars kan je terecht voor mooie plaids, dekens, spreien, de populaire roundie beach towel en kussens. Gaaf he, dit donkergroene kussen met roze stippen? kussensJe koopt hem hier voor 29 euro.

 

Foto credits: Flink, Zara Home, Ons design, Vt wonen, Ook in het paars

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *