Op instagram zag ik de te gekke kraskaarten van mamakaart.nl voorbij komen. Een goede reden voor mij om een kijkje te gaan nemen op haar website. Ik trof een geweldige website aan met leuke items. Zo kan je er terecht voor mooie geboortekaartjes, mooie sluitzegels voor enveloppen, maalpaalkaarten voor baby, zwangerschap en kraambezoek en originele kraskaarten om een boodschap te geven.

Het verhaal achter mamakaart.nl

De eigenaresse van Mamakaart.nl is Tanya Hendriks. Zij is een Grafisch Vormgever met passie voor het vak. Daarnaast is zij ook mama van twee prachtige dochters, Saar en Tess. Vanuit haar achtergrond is het vanzelfsprekend dat zij voor beide kinderen een eigen geboortekaartje heeft ontworpen. Als Grafisch Vormgever wilde zij iets van haarzelf, iets unieks, naar eigen idee. Hieruit is mamkaart.nl ontstaan. Zij wilt dat iedereen een eigen, uniek kaartje kan krijgen. Zo zegt zij, ieder kleintje heeft iets speciaals. Daarom kan je naast de geboortekaartjes uit de collectie ook een custom made kaartje laten maken. Geheel naar eigen ideeen en wensen.

Collectie van kraskaarten

kraskaarten je wordt opaDeze leuke kraskaart ‘hoera je wordt opa’ koop je hier voor 2,75 per stuk. Uiteraard is deze kraskaart ook te koop voor ‘hoera je wordt oma’.

Ook deze kraskaart is superleuk om rond te delen aan je vrienden of familie.kraskaaren geslachtDeze superleuke kraskaart over de geslachtsbepaling is ook te koop voor 2,75 per stuk. Je koopt deze kaart hier. Uiteraard ook te koop met ‘het is een meisje’.

Ook deze kaart is superleuk rondgeven door een grote broer of zus.kraskaarten grote zusOok deze kaart kost 2,75 per stuk en is uiteraard ook te koop voor ‘grote broer’. Je koopt deze leuke kaart hier.

Ook zo enthousiast geworden over deze geweldige en originele kraskaarten? Neem een kijkje op haar website en wellicht vind je hier nog andere leuke items.

http://www.mamakaart.nl

fotocredits: mamakaart.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code