Ik denk dat iedereen dat wel kent. Je hebt een kraamvisite en je vraagt jezelf af, wat moet ik nou weer kopen? Je wilt origineel zijn en niet de zoveelste met dat pakje in maat 56 of 62. Maar wat is nou leuk en ook nog een beetje betaalbaar. Omdat alles al duur genoeg is ging ik op zoek naar leuke, originele en vooral betaalbare kraamkado’s. Zelf wil ik altijd graag iets kopen wat ook daadwerkelijk echt gebruikt wordt maar tegelijkertijd ook echt leuk.

Overzicht kraamkado’s <10 euro

4natural kids heb ik al vaker genoemd in mijn artikelen. Zij verkopen mooie handgemaakte en verantwoorde items. Deze leuke kralenhanger is sowieso een origineel kado. Je krijgt er een leuke kaart bij met ‘ssst, ik slaap’. Deze is mega handig om op de deur te hangen zodat de visite niet keihard aanbelt of klopt zodat je mini wakker wordt. kraamkado's Je koopt hem hier voor 5,95.

En wat dacht je van deze hippe mijlpaalkaarten. Mega populair en niet te missen voor iedere kraamvrouw. Je koopt deze leuke kaarten bij Hip Huisje, een mooie webshop met allerlei leuke items voor baby’s. kraamkado'sJe koopt deze zwart/wit kaarten hier voor 9,95.

Bij Mevrouw Schaap kan je voor alles terecht voor de baby maar ook voor de moeders. Je vindt hier de leukste ‘babyspullen. Hoe leuk is dit badeentje van Oli and Carol bijvoorbeeld? kraamkado'sJe koopt hem hier voor 8,50.

Bij Prénatal kan je zoals bekend terecht voor alles omtrent je baby en de moeder. Zo hebben ze een breed scala aan producten. Ook voor kraamkado’s van diverse prijsklassen kan je daar terecht. Zelf vond ik Nijntje echt super schattig. Deze rammelaars zijn nieuw in de collectie. kraamkado'sJe koopt hem hier voor 7,99.

Little Small verkoopt mooie bijtringen en rammelaars in 1. Deze stijlvolle bijtring met gehaakte kralen is in diverse kleuren te koop. kraamkado's Je koopt hem hier voor 7,95.

Foto credits: Little Small, Hip Huisje, 4 natural kids, Mevrouw Schaap en Prenatal

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code