Olivia wordt alweer bijna 2 jaar maar kan mij het kraambezoekboek nog zo goed herinneren. Een geweldig boek waar alle visite in kon schrijven. Het is zo leuk om terug te lezen wie er op kraamvisite zijn geweest en wat de visite heeft ingevuld.

Tips kraambezoekboek

Hier een overzicht van de leukste kraambezoekboeken. Welke is jouw favoriet?

Huisje no. 56

Bij Huisje no. 56 koop je de leukste spullen voor baby en kind. Je kunt hier terecht voor leuke kleding, de kinderkamer, originele naamproducten en zwanger- en baby boeken, waaronder dit leuke zwangerschapsboek.kraambezoekboekOp de rechterpagina’s staan wensen voor de baby en links is een lege pagina waar je bijvoorbeeld foto’s in kunt voegen. Er kunnen in totaal 62 wensen worden ingevuld. Je koopt hem hier voor 26,95.

Kidooz

Ook Kidooz verkoopt een stoer zwart/wit kraambezoekboek. Dit populaire boek was het eerste zwart/witte kraambezoek boek en direct een bestseller. kraambezoekboekJe koopt hem hier voor 29,95.

Brosje

Bij Brosje koop je het te schattige ‘Lieve letters’ boekje. Hierin kan je ook alle lieve woorden voor je baby verzamelen. Het boekje heeft 50 pagina’s en is te koop met verschillende kleuren en met verschillende dieren, waaronder deze roze uil. kraambezoekboekJe koopt hem hier voor 16,95.

Just to say

Ook superleuk is dit gepersonaliseerde kraamboek van Just to say. Deze webshop is ontstaan toen Jolanda ging trouwen met haar grote liefde. Zij was op zoek naar leuke bedankjes voor de gasten en kwam op haar zoektocht weinig echt leuke dingen tegen ook voor een kleinere groep. Zij besloot toen om zelf bedankjes te gaan maken en zo is de webshop geboren. Inmiddels is de shop flink uitgebreid en verkoopt zij onder andere leuke gastenboeken en bedankjes voor de bruiloft en is later uitgebreid met deze te gekke kraambezoekboeken. Het boek telt 100 pagina’s dik en kan helemaal op maat worden gemaakt. kraambezoekboekDit leuke boek koop je hier voor 49,95.

Photogeniki

Ook bij Photogeniki koop je prachtige zwart/wit kraambezoekboeken. Je kunt hier naast te gekke kraambezoekboeken ook terecht voor leuke ansichtkaarten, posters, kalenders en nog veel meer. Het leuke is dat alle items zelf zijn ontworpen en erop gericht zijn om het leven nog leuker te maken en zeg nou zelf, wat is nou leuker om allemaal vragen met lieve antwoorden te lezen van al het kraambezoek? kraambezoekboekDit boek telt 68 pagina’s en je koopt hem hier voor 19,95.

Foto credits: Brosje, Kidooz, Huisje no 56, Just to say

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *