Koken is nog nooit zo leuk geweest voor de kids. Bij ons thuis heeft Olivia ook een keukentje waar ze uren zoet mee kan zijn. De fantasie vloeit rijkelijk door de kamer en ik geniet weer als ik haar zo zie genieten. Ik zocht de leukste keukenspeelgoed voor je uit en heb dit op een rij gezet. Ik mijn artikel van afgelopen week heb ik al verwezen naar leuke kinderkookboeken. Maar ook in speelgoed zie je tegenwoordig prachtig keukenspeelgoed. Van mooie keukentjes tot aan keukengerei en van high tea’s tot aan pizza’s. Ik heb een top 8 voor je op een rij gezet. Wellicht leuke inspiratie voor een verjaardag of de feestdagen die alweer aardig dichtbij komen.

Overzicht koken

Kids Concept is een Zweeds merk wat prachtig houten speelgoed verkoopt. Zo hebben ze een beeldig keukentje, stijlvolle taarten, handig keukengerei en meer.

Dit prachtige keukentje koop je bij Kids with flair. Dit is een online shop boordevol lifestyle, decoratie en andere accessoires voor lieve baby’s, grappige peuters, stoere kleuters en coole kids. kokenJe koopt hem hier voor 149,95.

En wat vind je dan van deze weegschaal? Naar mijn idee een musthave voor elke chef kok of kleine kruidenier. kokenJe koopt hem hier voor 39,95.

Hiep hiep hoera. Het is elke dag feest met deze leuke taart. Je kunt hem zelf versieren met kaarsjes en dan hoef je deze lekkere taart alleen nog maar op te scheppen en rond te delen. Je koopt hem hier voor 24,50.

Om deze lekkere taart te maken mag een mixer uiteraard ook niet ontbreken in dit rijtje. koken Je koopt hem hier voor 53,50.

Ook deze taartjes vind ik zo schattig. kokenJe koopt ze hier voor 16,95 in een set van 9 taartjes.

Ook bij Kinderkeukens.nl koop je prachtig speelgoed. Zo koop je hier mooie kinderkeukens, een bakset, servies en meer.

kokenDeze keuken koop je hier voor 119,95.

En deze bakset is uiteraard ook een musthave voor iedere keukenprins of -prinses. kokenJe koopt hem hier voor 69,95. Dit alles wordt geleverd in de leuke box boven aan deze afbeelding.

En tot slot maar niet geheel onbelangrijk een pannenset.koken Deze leuke set koop je hier voor 8 euro.

 

 

 

2 Comments on Koken is nog nooit zo leuk geweest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *