Onze blogger Natasja (zelf moeder van zoontje Bram uit Amerika), was op Instagram aan het rondneuzen toen ze op een te gekke kledinglijn van het merk ‘Hope is rising’ stuitte. Het merk draagt een bijzondere boodschap uit, die haar meteen aansprak. Lees alles over dit prachtige merk en het minstens zo prachtige doel achter de kleding in dit artikel!

Hope is rising

Ray en Suzanne de Lima zijn ouders van een prachtig adoptiezoontje, Boaz. Onlangs hebben zij de beslissing genomen dat zij genoeg ruimte in hun gezin en hart hebben om nog een kindje te adopteren. Ze staan momenteel op de wachtlijst voor een kindje, dit keer uit Amerika.

Ieder moment kunnen zij een e-mail krijgen waarin staat dat het adoptiebureau een goede match heeft gevonden. Dit is ontzettend leuk en tegelijkertijd heel erg spannend. Ze kunnen haast niet wachten om opnieuw een kindje te adopteren!

Taboe

Hoewel in Amerika de meeste adopties tot stand komen door middel van fundraising, is dit in Nederland vaak nog taboe. Omdat het adopteren van een kindje door allerlei oorzaken ongelooflijk kostbaar is, is het helaas voor veel gezinnen financieel niet eens mogelijk om te adopteren.

Hoewel Ray en Suzanne gezegend zijn met een goed inkomen en zij het grootste gedeelte van de adoptie zelf kunnen bekostigen, willen ze jullie toch graag meenemen in het adoptieproces. Ook willen zij het voortouw nemen en het taboe op het gebied van fundraising doorbreken op een bijzondere en creatieve manier. En zo is Hope Is rising ontstaan.

Shop

De artikelen in de webshop worden met de hand bedrukt (d.m.v. zeefdruk) en zijn allen voorzien van een mooie tekst. Onze persoonlijke favorieten zijn “I like you a latte”, “Rooted” en “Love makes a family”. Het zijn stuk voor stuk teksten die een lach op je gezicht toveren en die hoop en liefde uitstralen.

In de shop vind je verschillende items voor baby’s, kinderen en mama’s, denk aan haarbandjes, jumpsuits, shirts en sweaters. De prijsklasse ligt tussen 10 en 55 euro. De volledige opbrengst gaat naar de adoptie van hun tweede kindje.

Gelukspakketjes

Op de website van Hope is rising kun je niet alleen terecht om heerlijk te shoppen, maar ook kun je er meer lezen over de prachtige love story van Ray en Suzanne en vind je er een persoonlijke inkijk in hun leven.

De prachtige producten zijn niet alleen echte Wannahaves voor jou of je mini’s, maar ook perfect geschikt als ultiem gelukspakketje om cadeau te geven.
Eigenlijk deel je hiermee 2 cadeautjes uit. Met een aankoop van Hope is rising geef je namelijk ook een beetje hoop.
So hurry and adopt this love story!

Hieronder delen we alvast enkele van onze favorieten:

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code