Het is weekend en ik vind het heerlijk om te struinen op Pinterest. Ik kom hier de meest leuke dingen over van alles tegen. Zo was ik vanmorgen op zoek naar ‘kinderkamerinspiratie’. Omdat ik zo’n leuke kamer tegenkwam, wil ik deze graag met je delen én geef je shoptips. En het leuke hiervan is, dat het allemaal in dezelfde stijl is. Hier word je toch blij van! Ik kan dan ook niet wachten om straks Olivia’s kamer te gaan stylen. Want het begint toch behoorlijk te kriebelen, als ik zo’n foto als deze zie.

Kinderkamer inspiratie

KinderkamerinspiratieWat is hij mooi, he? Nu hoef je alleen nog een paar leuke shoptips te krijgen om een ‘look a like’ room te maken. Shoppen maar!

Shoptips kinderkamerinspiratie

Super populair zijn slingers. Want wie zegt dat deze tegenwoordig alleen nog voor een verjaardag worden gebruikt? Je ziet ze vandaag de dag ook veel terug in baby- en kinderkamer. Goed nieuws want hij is momenteel in de sale! kinderkamerinspiratieDeze stijlvolle slinger koop je hier voor 18,50.

kinderkamerinspiratieDit leuke knoopkussen koop je hier voor 39,90.

De poster heeft een afmeting van 50 x 70 cm. kinderkamerinspiratieJe koopt hem hier voor 53,00.

Dit gouden ledikant is in verschillende kleuren verkrijgbaar. kinderkamerinspiratieJe koopt hem hier voor 695,00.

DIY tipitent

Op deze inspiratiefoto is een prachtige tipitent afgebeeld. Je kunt natuurlijk een tent kopen, maar waarom zou je er niet zelf één maken? Helemaal niet moeilijk en met dit instructiefilmpje moet het helemaal goed komen. Je kunt op deze manier helemaal zelf je eigen tent samenstellen: kies een mooie stof en je hebt met een klein beetje inzet een prachtige eyecatcher in huis. Bijna elke pastelkleur zal hier prachtig bij staan, maar het leuke hiervan is dat je hier geheel vrij in bent. Veel succes!

 

https://youtu.be/7-Vbhxw9yv8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code