Pak er lekker een kop thee of koffie bij want dit wordt weer een leuk artikel. Vandaag wil ik je graag weer inspireren met leuke kinderkamer items. Ik heb een super gave kamer geselecteerd met de leukste items in dezelfde stijl. Van slingers tot aan een kinderschommelstoel en meer.  Een baby en/of kinderkamer is altijd super leuk om te doen. Ga je voor DIY projectjes of kant en klaar. Ook in kleuren kan je eindeloos variëren. Vandaag heb ik een prachtige kinderkamer uitgezocht én bijbehorende items, allen in dezelfde stijl.

Kinderkamer

kinderkamerInspiratie voor dezelfde stijl kinderkamer

Het Sebra meegroeibed staat heel hoog op mijn wenslijstje. Prachtig design en gaat mee tot dat je kind ongeveer 7 jaar is. Je moet er wel diep voor in de buidel tasten, maar dan krijg je iets heel erg moois! kinderkamer inspiratieJe koopt hem hier voor 799 euro.

Het leven is een feest maar je moet zelf de slingers ophangen toch?! Slingers zijn tegenwoordig ook niet meer weg te denken in een baby en/of kinderkamer. Je ziet ze in verschillende designs voorbij komen en alle kleuren die je kunt bedenken. Wat vind je bijvoorbeeld van deze slinger van Camcam? kinderkamer witJe koopt deze leuke slinger hier voor 24 euro.

Vanzelfsprekend is dat een poppenwagen niet mag ontbreken in een meisjeshuis.

poppenwagens

Je koopt deze te gekke kinderwagen hier voor 89,95.

Ook een leuke stoel maakt de kamer compleet en mag daardoor niet in dit rijtje ontbreken. Deze kinderschommelstoel was bij mij direct liefde op het eerste gezicht. kinderkamer inspiratieJe koopt hem hier voor 199 euro.

 

 

 

Foto credits: Pinterest, Kikke Kids, Sebra, Cam Cam, Kids with flair

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *