Voor mijn mamablog ben ik altijd op zoek naar leuke shops, maar als er zij dan ook nog eens een goed doel steunen, ben ik daar extra benieuwd naar. Kiddy Colors is zo’n shop. Je vindt hier de leukste dierenslingers, rammelaars, muziekmobielen en meer. Sinds de oprichting in 2010 hebben zij al talloze kinderkamers versierd met prachtige naamslingers, dierenslingers, rammelaars en meer.

Kiddy Colors

Recent heeft Kiddy Colors de bekende collectie uitgebreid met trendy kleurencombinaties en materialen. Bij de nieuwe collectie zie je vilten sterren en houten kralen. Met een volledig vernieuwde website, nieuw logo én vernieuwde collectie kiezen zijn een nieuwe koers. Je kunt alle naam- en andere slingers kiezen in verschillende kleuren. Zo kan je voor zwart-geel-grijs, lief mint-lichtroze-naturel,  mint-naturel-grijs. Ik ben zelf vooral heel enthousiast over de roze met mint. Echt prachtige pasteltinten, love it!kiddy colorsIedere handgemaakte letter is voorzien van een zachte vulling en gemaakt van een ander gekleurd stofje. Je hebt hiermee dus altijd een unieke slinger in handen. Naast naamslingers verkopen zij ook tekstslingers als ‘Hello world’ en ‘Sweet dreams’.

Zelf ben ik ook groot fan van deze knuffels. Een leuke bijkomstigheid is dat je zelfs een naam kunt laten borduren op deze knuffels. Super leuk toch?! Kiddy colorsJe koopt deze knuffel hier voor 27,95.

Het verhaal achter Kiddy Colors

In 2011 besloten Renske en haar man het roer om te gooien. Zij vertrokken met hun kinderen naar Thailand waar Renske met slechts een paar Thaise Baht Kiddycolors oprichtte. Echt zo stoer en ongelooflijk knap wat zij in slechts in een paar jaar heeft opgebouwd. Inmiddels is haar team uitgebreid en werken hier maar liefst 13 Thaise vrouwen aan deze handgemaakte producten. Iedereen verdient hier een eerlijk salaris, krijgen het schoolgeld van hun kinderen betaald en kunnen zelf hun werktijd indelen. Naast deze fantastische voorwaarden gaat ook nog eens 10% van de inkomsten naar goede doelen.kiddy colors

Ook zo enthousiast geworden net als ik? Je vindt hier meer informatie over dit mooie initiatief!

 

/Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Kiddy Colors/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *