Heb je al gehoord dat Keune recent een vernieuwde Care-productlijn heeft uitgebracht? Deze hoogwaardige haarverzorgingsproducten hebben een verbeterde formule en zijn verrijkt met essentiële mineralen die de hoofdhuid en het haar voeden. Maar naast deze goede ingrediënten zijn ze ook nog eens in een super gave verpakking verpaktDe nieuwe luxe verpakkingen zijn geinspireerd op de apothekersflessen uit de jaren 20, die in de apotheek stonden van bedrijfsoprichter Jan Keune.

Over Keune

Keune is opgericht in 1922 door Jan Keune. Hij was de eerste Europese fabrikant van permanentvloeistoffen. Later is dit familiebedrijf enorm gegroeid en hebben zij een grote naam opgebouwd binnen de kapperswereld. De producten worden vandaag de dag dan ook nog veel gebruikt in salons. De collectie is inmiddels uitgebreid met diverse verzorgingslijnen, gel en nog veel meer.

Ingrediënten Keune Hair Care

De vernieuwde producten zijn ontworpen om verschillende haarproblemen aan te pakken. Of je bekend bent met droog haar, beschadigd haar door bijvoorbeeld de zon of roos, Keune heeft ontdekt dat een goed functionerende hoofdhuid de sleutel is tot mooi en gezond haar.
Precies om deze reden hebben zij Care-producten ontwikkeld van actieve ingrediënten die de hoofdhuid voeden en kalmeren, terwijl het haar van binnenuit verzorgd wordt.

Zo zijn in de producten de volgende mineralen toegevoegd; zink, koper, silicium, ijzer en magnesium.

Productlijn Keune

Zo heeft Keune een productlijn tegen roos, een regulatie tegen vet haar en vette hoofdhuid, een lijn tegen haaruitval en versterker, een productlijn voor onweerstaanbaar zacht haar, een lijn voor door en beschadigd haar en tot slot een lijn die bescherming biedt tegen de Uv-straling.

Deze laatste is voor mij erg interessant omdat ik bijna voor 6 weken naar Kaapstad ga en het daar zomer is. Een heerlijk vooruitzicht natuurlijk maar dan is goede verzorging wel noodzakelijk. Ik ga hier dan ook de verzoringslijn gebruiken voor zonbescherming. Ik ben reuze benieuwd!Keune haircare

Meer informatie vind je hier. Ook vind je hier de verkoopadressen.

 

Dit is een gesponsord bericht door Keune

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *