Ik denk dat je er iedere vrouw wel blij mee kunt maken. Sieraden zijn namelijk geliefde cadeaus voor eigenlijk alle gelegenheden. Met de feestdagen in aantocht wilde ik je deze sieradenlijn niet onthouden. Kaya sieraden speelt in op de trend van dit moment, namelijk moeder en dochter items. Want hoe leuk is het om tijdens de feestdagen te schitteren met hetzelfde sieraad? Maar ook aan de kleinsten is gedacht, namelijk een sieradendoosje met mijn eerste kerst, te leuk toch?!Speciaal voor de feestdagen presenteert Kaya sieraden bijzondere doosjes volg liefde: luxe verpakte sieraden met boodschap.

Over Kaya Sieraden

Kaya maakt luxe sieraden voor moeders en dochters als aandenken aan bijzondere momenten zoals een feestdag, doop, communie, verjaardag of bruiloft. Kaya heeft hart voor alle kinderen, daarom doneert het merk per verkocht sieraad een bedrag aan stichting Eduki, die het mogelijk maakt dat kinderen in Gambia naar school kunnen.

Collectie Kaya Sieraden

Je kleine meisje die haar eerste kerst viert, wat een mijlpaal. Je kunt bij Kaya Sieraden een bijzonder kado kopen wat ze direct kan dragen en dat voor later een tastbare herinnering zal zijn. Het sieradendoosje ‘Baby’s eerste kerst’ bevat een luxe armbandje met infinity symbool. Dit symbool staat voor oneindige liefde en vriendschap. Hiermee naar mijn idee het ideale kado onder de kerstboom.Kaya sieraden

Voor moeder en dochter

Kaya vaart helemaal mee met de trend van dit moment door ook een super mooi sieraad te verkopen voor moeder en dochter. Het cadeaudoosje ‘speechless’ bevat twee armbandjes die symbool staat voor moeder en dochter. Uiteraard kan je dit ook uitbreiden als je meerdere dochters heb of als je bijvoorbeeld een mooi geschenk zoekt voor 3 generaties.KayasieradenHet mooie aan deze shop vind ik dat je naast het mooie geschenkdoosje ook een lief kaartje krijgt. Je geeft hiermee zo’n bijzonder kado. Deze liefdevolle combinatie bevat een poetsdoekje en alle sieraden hebben een verlengkettinkje, zodat je kind er langer plezier van heeft.Kaya sieradenDe doosjes zijn verkrijgbaar vanaf 23,95 en voor meer informatie kan je hier de website raadplegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *