Ook deze maand selecteerde ik 8 musthaves die ik heel graag met jullie deel. Dit zijn items waar ik heel blij van word, die mega praktisch zijn of gewoon heel tof. Benieuwd welke items ik selecteerde en waarom? Lees dan snel verder! En ook nog eens goed nieuws: ik mag een van de musthaves weggeven!

Met de vakantie in aantocht zijn zwemluiers ideaal voor de kleintjes. Maar ook een meetlat, de ijsvitrine en andere items verdienen een plaats in de Juli Musthaves!

8x Juli Musthaves

Als eerste selecteerde ik de zwemluiers van Pandababy. Zwemluiers kan je bij bijna elke drogist kopen maar die van Pandababy hebben ook nog eens een leuke print. Daardoor is het ook nog eens een hip broekje. Ideaal vind ik dat je ze kunt wassen en eindeloos kunt hergebruiken. Deze shop verkoopt broekjes met diverse prints zoals met ankertjes, inktvissen, zonnetjes, snorretjes, lieveheersbeestjes en nog veel meer. juli Musthaves Je koopt ze hier voor €10,95 per stuk.

Lilliputiens

Wanneer je een kinderkamer gaat stylen, kan je dat op eindeloze manieren doen. Van uiteenlopende kleuren tot diverse styling. Maar ook met accessoires kan je vele kanten op. Zo was ik op slag verliefd op de meetlat van Lilliputiens. Dit Belgische merk heb ik vaker op mijn blog genoemd en is nog altijd een populair merk waar ikzelf ook heel blij van word. Juli MusthavesDe meetlat koop je hier voor €34,95.

Juli Musthaves Deze rammelaar heeft een hoog ‘ahh cute’ gehalte. Hij is mega zacht en zal al snel een van de favoriete speeltjes worden van de baby. Hij is ongeveer 14 cm lang en wasbaar, ook niet geheel onbelangrijk in mijn ogen. Je koopt hem hier voor €12,95.

Juli MusthavesOmslagdoeken zijn een van de essentials die je nodig hebt voor een baby. Reuzehandig voor wanneer hij of zij uit bad komt, maar ook voor wat extra warmte in de box bijvoorbeeld. Deze badcape is niet alleen heel praktisch, maar ook nog eens van zeer goede kwaliteit en mooi om te zien. Drie vliegen in een klap dus. Je koopt hem hier voor €39,95.

juli musthavesOok slaapzakken zijn onmisbaar voor de baby’s. Zelf gebruik ik ze trouwens nog steeds voor Olivia. Deze beauty is van het merk Poetree. Dit merk kenmerkt zich door hoogwaardige slaap- en bedlinnen aan te bieden voor baby’s en jonge kinderen. Deze slaapzak is verkrijgbaar in de maat 70 cm en 90 cm. De 70 cm koop je hier voor €64,95.

juli MusthavesWe zitten middenin de zomer en daar horen natuurlijk ijsjes bij. En hoe leuk is dan deze ijsvitrine!? Gegarandeerd uren speelplezier. Je koopt de set hier voor €33,95.

Juli MusthavesDeze 9-delige houten gereedschapsset is vooral een must voor de stoere boys. Zij kunnen lekker van alles repareren, bouwen en verbouwen. Je koopt de set hier voor €39,95.

Melon Day

Kinderkettingen zijn hot. Bij Melon Day spotte ik hele leuke die ik zeer graag met je deel. Een extra toffe bijkomstigheid is dat je ze zelf kunt samenstellen met diverse kralen in tal van soorten en kleuren. En uiteraard kan je zelf een letter uitkiezen!juli musthavesJe stelt hem hier samen en koopt hem hier voor €12,95.

Winactie

Goed nieuws, want in samenwerking met Melon Day mogen wij zo’n leuke ketting verloten!
Wat moet je doen om kans te maken?

  • Like onze Facebookpagina
  • Like het bericht
  • Laat in een reactie weten welke letter er aan de ketting moet komen hangen

Aanstaande woensdag maak ik de winnaar of winnares bekend. Heel veel succes!

 

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Melon Day

2 Comments on Juli musthaves

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *