Een jas mag niet meer ontbreken in dit jaargetij. Zelf vind ik het nog een beetje lastig kiezen. Niet elke dag is het namelijk zo koud om Olivia haar winterjas aan te doen, maar anderzijds is een zomerjas dan weer te koud. Een goed alternatief is een tussenweg: een jas die precies tussen een winterjas en zomerjas in zit qua dikte. Ik heb dé perfecte jas gevonden met verschillende slogans, speciaal voor hippe meiden. En ik deel hem graag met jullie!

Dé jas van dit moment voor hippe meiden

>> LEES OOK: 5x pyjama’s boys

hippe meiden

Oelala, wat hebben we weer een toffe exemplaren gevonden op het internet! Wij bestempelen dit dan ook als één van de musthaves voor dit najaar. De jas is al verkrijgbaar voor de allerkleinsten, namelijk vanaf maat 62/68 t.e.m. 128/134. Ook voor de kleur zijn er twee mogelijkheden. Ga je voor zwart of khaki? En tot slot is er ook veel keuze tussen de verschillende slogans. Dit is wellicht nog de moeilijkste keuze, want er zitten zulke leuke opties tussen:hippe meiden Je koopt de jassen hier voor €37,95.

Wij zijn heel benieuwd wat je van deze jassen vindt! Voor welke slogan zou jij gaan? Laat je het ons weten in de comments?

 

1 Comment on Dé jas van dit moment voor hippe meiden

  1. Oh wat een vreselijke teksten! Zelf zou ik deze jassen nooit kopen om die reden. Ik vind ze iets brutaals hebben. Maar als je van dit type teksten houdt, kan ik me voorstellen dat je deze jassen leuk kunt vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code