Een nieuwe rubriek op de blog is de maandelijkse musthaves. Ik geef hier een aantal shoptips die absolute toppers bevatten. Denk hierbij aan speelgoed, kleding, interieurtips en meer. De aftrap is de ‘Januari musthaves’. Ik geef je vanuit Kaapstad graag een aantal tips die echt te cool zijn om niet met je te delen. Zo heb ik een te gek kussen geselecteerd, hydrofiel doeken, een ballenbak en meer.

8x Januari musthaves

Dit stoere haarspeldjesbord kwam ik tegen via instagram. Zo super handig en staat ook nog leuk in de kinderkamer.januari musthaves De afmeting van het bord is 20 x 20 cm. Je koopt hem hier voor 7,95.

Dit leuke poppenhuis is ook een musthave voor ieder meisje. Hij wordt geleverd inclusief meubels en speelfiguren. januari musthavesJe koopt hem hier voor 39,95.

Hydrofiel doeken mogen ook niet ontbreken. Ik ben zelf groot fan van de doeken van Aden + Anais. Ze hebben een goed formaat, drogen snel en zijn luchtdoorlatend.januari musthaves Deze set koop je hier voor 27 euro.

Lifestylemerk ‘Dream Big Little One is een prachtig merk. Stuk voor stuk prachtige items geïllustreerd door Sam Loman. Deze topper vind ik dan ook in het rijtje van ‘Januari musthaves’ thuishoren. januari musthavesJe koopt het leuke kussen hier voor 29,95.

Dit ledikant is een ware eyecatcher voor je babykamer. Hij is van het merk Ukkepuk. Een leuk detail aan deze bedjes zijn de massief eiken pootjes onder het ledikant. Je koopt hem hier voor 439 euro.

Ook de producten van Naïf mogen niet in dit rijtje ontbreken. Ze hebben een heerlijke verzorgingslijn bestaande uit wash gel, shampoo, bodylotion, handzeep, zonnebrand en badolie.januari musthaves Je koopt de wash gel hier voor 9,95.

Olive&Mint heeft prachtige boxpakjes. Zo bestaat de collectie onder andere uit dit leuke pakje. januari musthavesJe koopt hem hier voor 17,95.

En hoe cool is deze ballenbak? Hij bestaat uit een foamen bak met wasbare hoes. De bak is gevuld met 200 zilveren en gouden ballen. Deze sterke ballen zijn gekeurd op veiligheid, sterk, zacht en ruiken niet.januari musthavesJe koopt hem hier voor 125 euro.

Foto credits: Ritzy Toys, Love Sam, Villa Vrolijk, Naïf care, Zoetspul, Stip en Zo, Mijn gekke geit.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *