Nieuw op de blog! Je zult ongetwijfeld gemerkt hebben dat de blog hard is gegroeid het afgelopen jaar. Al dat mooie werk kan ik natuurlijk niet alleen. Ik werk met veel liefde dagelijks aan de blog en krijg hierbij hulp van 23 lieve en enthousiaste meiden. De komende dagen delen wij onze jaarafsluiting met jullie. Vandaag ‘Jaarafsluiting 9’ met Bo en Lonneke. Lees je mee? 

Jaarafsluiting 9 door Bo en Lonneke

Bo

Onze topper Bo:

Bo maakt sinds een half jaar deel uit van ons bloggersteam. Samen met haar man heeft ze een dochtertje Sam van anderhalf jaar. Bo is vooral actief op Instagram via @ourthreeoflife. Het liefste van alles legt ze mooie en unieke momenten vast op camera. Hierbij haar terugblik op 2017. 

1) Wat was jouw hoogtepunt van 2017?
Een hoogtepunt kiezen is moeilijk. Als ik terugkijk op het afgelopen jaar, kan ik alleen maar dankbaar zijn voor alle mooie momenten die we hebben gehad. Sams eerste verjaardag, een prachtige reis met ons gezin, de geboortes van enkele nieuwe vriendjes en vriendinnetjes voor Sam …
Maar als ik er echt één moet kiezen, dan kies ik mijn dertigste verjaardag. Dertig worden vond ik echt een mijlpaal. Het deed me ook even stilstaan bij het leven, maar het was bovenal een moment dat uitgebreid gevierd werd: een dagje weg met mijn man, enkel onder ons tweetjes, en nog een goed avondje uit met de vrienden. Die avond voelde ik me even terug student, heerlijk! Want ook al is mama zijn fantastisch, het af en toe even niet zijn, is zeker zo leuk!

2) Wat is het leukste dat je met OLM hebt meegemaakt?
Het leuke aan OLM is dat ik deel uitmaak van een echte ‘mommy community’.  Het zijn stuk voor stuk leuke mama’s die hun echte en oprechte ervaringen delen. Je pikt er altijd wel iets van op en beseft vaak dat je niet alleen bent met je dagelijkse vragen en struggles.

3) Welke webshop vind jij het leukste?
Mijn volgende post zal gaan over webshops. Het leuke aan de meeste webshops is dat ze vaak unieke en toffe zaakjes verkopen die je niet kan vinden bij jou in de buurt. Het zijn vaak handgemaakte spulletjes.
Voor leuke haarbandjes kan ik jullie alvast Haleli_studio aanraden en voor mooi houten speelgoed Littletreasures.

>> LEES OOK: Jaarafsluiting door Michelle en Anne

4) Hoe ziet voor jou de perfecte kerst eruit?
De feestdagen draaien rond gezelligheid. Voor mij is de perfecte kerst een kerst met mijn gezinnetje. Lekker eten, kaarsjes die branden, cadeautjes en afsluiten in de zetel met een leuke film en een warme choco of een theetje.

5) Heb je persoonlijke goals en/of voornemens voor 2018?
Ik wil wat orde in de choas brengen. Zo heb ik beslist om een weekplanner te kopen, zodat er wat minder miscommunicatie is tussen mij en mijn man.
En een klassieker: meer sporten! Mijn bekkenbodemspieren zijn nog steeds niet wat ze geweest zijn … #alsomomlife ?

Lonneke

Onze topper Lonneke: Blogger Lonneke, 30 jaar en woont samen met partner Erwin en zoontje Pim van 1 jaar. In het dagelijks leven werkt Lonneke als docent ‘Verzorging’ in het voortgezet onderwijs. Lonneke blogt graag over kids, interieur, mama en fashion en en hoopt dit ook volgend jaar voort te zetten voor OLM. Vind je het leuk om meer te zien van Lonneke? Volg haar dan zeker op Instagram onder Thuis_bij_lon.

1) Wat was jouw hoogtepunt van 2017?
Onze reis naar Aruba met onze Pim van toen negen maand! 

2) Wat is het leukste dat je met OLM hebt meegemaakt?
Toen ik benaderd werd door Judith om te gaan bloggen. Het eerste artikel ‘Een kijkje in de kamer van… Pim’ was toch wel speciaal!

>> LEES OOK: De perfecte vader?

3) Welke webshop vind jij het leukste?
Voor Pim shop ik graag bij Zara en Psikhouvanjou. Ook doe ik veel inspiratie op via Instagram. Daar kom je zoveel leuke webshopjes tegen!

4) Hoe ziet voor jou de perfecte kerst en oud en nieuw eruit?
Cliché … maar ik breng deze dagen het liefst lekker met mijn gezinnetje en familie door. Thuis, met cadeautjes onder de boom, uren samen zwoegen in de keuken onder het genot van keiharde gouden oude kerstmuziek en wijn ;).

5) Heb je persoonlijke goals en/of voornemens voor 2018?
Pfff, tja… Wellicht ga ik me wat meer richten op mijn passie voor interieurstyling, maar verder heb ik niet echt persoonlijke goals. Ik hoop gewoon lekker te kunnen blijven genieten van ons gezin en het leven zoals het nu is!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code