Nieuw op de blog! Je zult ongetwijfeld gemerkt hebben dat de blog hard is gegroeid het afgelopen jaar. Al dat mooie werk kan ik natuurlijk niet alleen. Ik werk met veel liefde dagelijks aan de blog en krijg hierbij hulp van 23 lieve en enthousiaste meiden. De komende dagen delen wij onze jaarafsluiting met jullie. Vandaag ‘Jaarafsluiting 8′ met Edith, Saskia en Natasja. Lees je mee? 

Jaarafsluiting 7 door Michelle en Anne

Edith

Onze topper Edith:

Blogger Edith is 31 jaar en woont samen met haar verloofde en twee kindjes Sem (5 jaar) en Merel (2 jaar). Sinds een paar maanden werkt zij parttime in een lunchroom. Voordat ze hier ging werken, is ze 5,5 jaar thuis mama geweest. Het liefst blogt Edith over uitstapjes en belevenissen. Vind je het leuk om meer te zien van Edith en haar gezin? Volg haar dan zeker op Instagram! 

1) Wat was jouw hoogtepunt van 2017?
2017 was voor mij een jaar vol met hoogtepunten. Wij verkochten ons huis en kochten een nieuwbouwhuis waarvan de bouw in september is begonnen. Als klap op de vuurpijl vroeg mijn liefste mij ten huwelijk tijdens onze minivakantie met de kinderen in Disneyland Paris.

2) Wat is het leukste dat je met OLM hebt meegemaakt? 
Het leukste aan OLM vind ik de vele reacties die je krijgt na het schrijven van een artikel. Mensen laten weten dat ze het waarderen, herkennen of ze willen graag tips.

>> LEES OOK: Aanrader: Kledinglijn Hope is rising

3) Welke webshop vind jij het leukste?
Dat vind ik een hele moeilijke vraag, want er zijn zoveel leuke, mooie en interessante webshops. Als ik toch moet kiezen, dan ga ik voor koetjesenkaartjes.nl. Wat een geweldige producten verkopen ze daar en vooral de invulboekjes zijn zo handig! Je moet zeker even een kijkje nemen.

4) Hoe ziet voor jou de perfecte kerst eruit?
Mijn perfecte kerst is met mijn gezinnetje de opa’s en oma’s afstruinen en tussendoor vooral heel veel genieten van onze lieve kindjes.

5) Heb je persoonlijke goals en/of voornemens voor 2018?
Mijn persoonlijke goals zijn om onder andere optimaal te genieten van de voorbereidingen voor onze trouwdag en op de dag zelf natuurlijk ook. En daarna heerlijk nagenieten in ons nieuwe huis. Dit alles uiteraard met ons gezinnetje.

Saskia

Onze topper Saskia:

Hoi, ik ben Saskia, 29 jaar en getrouwd met Martijn. Samen hebben wij twee zoontjes. Daan is alweer bijna drie en Gijs is net één geworden. Als grafisch ontwerper heb ik twee jaar geleden met veel liefde The Wedding Press opgezet en afgelopen jaar is daar The Paper Press bij gekomen. Op dit moment wonen wij al 2,5 jaar in het ontzettend mooie Schotland, waar wij nu nog een half jaar van mogen genieten. Ik deel met jullie dan ook graag een stukje uit mijn leven via Onlinelifestylemagazine.

1) Wat was jouw hoogtepunt van 2017?
Het is moeilijk om één hoogtepunt te noemen. Met vrienden een rondrit door Schotland maken in te gekke VWT2-camperbusjes was echt heel gaaf, net zoals vele andere tripjes hier. Het is zo fijn om onze kinderen een stukje van hun leven in dit land te kunnen laten opgroeien.
Vanaf april ben ik gaan samenwerken met Birambi en hebben wij een collectie ‘message in a bottle’ producten online gezet. Het is een groter succes dan ik had durven dromen. Met een persoonlijk ontwerp is er zelfs een keer iemand ten huwelijk gevraagd. En de samenwerking met de meiden van Birambi verloopt enorm fijn. Dus op werkvlak was dit absoluut het hoogtepunt.
>> LEES OOK: Budget Friday girls
2) Wat is het leukste dat je met OLM hebt meegemaakt?
Het leuke contact met andere bloggers. Het is een hele leuke groep meiden die allemaal zo verschillend, maar net zo enthousiast zijn. Dat maakt de groep zo leuk!
3) Welke webshop vind jij het leukste?
Mini Rockstar heeft een fantastisch mooie winkel in Utrecht, maar omdat ik in Schotland niet echt in de buurt woon, breng ik met regelmaat een bezoekje op hun website. Ze hebben daar hele mooie kleding en kinder/babyspullen, waar ik makkelijk slaag voor bijvoorbeeld een kraamcadeautje.
4) Hoe ziet voor jou de perfecte kerst en oud&nieuw er uit? 
Kerst en oud en nieuw staan voor mij voor familie, vrienden, kneuterigheid en gezelligheid. Kerstboom en kaarsjes aan, lekker kerstfilm kijken met het hele gezin, chocolaatjes eten en een fijne kerstwandeling om weer lekker fris te worden. Oud en nieuw vieren wij meestal met vrienden. Ik word helemaal gelukkig van oliebollen bakken, buiten met een vuurtje en glühwein. ’s Avonds lekker eten, spelletjes spelen en om 12 uur laten een fles champagne laten knallen en met zijn allen naar buiten. Dat laatste is iets voor volgend jaar dan, want in Schotland is het buiten behoorlijk stil om 12 uur.
5) Heb je persoonlijke goals en/of voornemens voor 2018?
Tijdens de maanden waarin we nog in Schotland wonen, willen we maximaal genieten van dit mooie land en de leuke, vriendelijke mensen die hier wonen. Op werkgebied wil ik efficiënter werken, en me bijvoorbeeld minder laten afleiden door social media. Ik wil ook een webshop openen. Ik roep ook al jaren dat ik gitaar wil leren spelen, maar dat zeg ik waarschijnlijk nóg een jaar ;-).

Natasja

Onze topper Natasja:
Blogger Natasja is 38 en trotse mama van zoontje Bram (2 jaar). Zij woont samen met Arjan en werkt als recruiter / communicatiemedewerkster bij uitzendbureau Zuidgeest.
Natasja vertelt in haar blogs graag over haar dagelijkse leven, het moederschap en de weg hiernaartoe: adoptie, contact met Brams’ geboortefamilie, adoptieprocedures, emoties en alles wat bij dit bijzondere traject komt kijken. Over dit alles vertelt ze met een scherpe tong, een flinke dosis sarcasme, soms een knipoog, maar altijd uit het hart. Daarnaast vertelt ze je graag over haar favoriete shops en merkjes. Je kunt haar vinden op instagram voor een dagelijkse dosis BramSpam. 
1) Wat was jouw hoogtepunt van 2017?
Mijn hoogtepunt van 2017 is lastig samen te vatten. Het jaar bestond veel uit genieten: onze eerste (buitenland)vakantie als gezin, onze vrienden en familie, het dagelijkse leven als gezin, dingen leren aan en dingen leren van Bram. Mijn hoogtepunt was het genieten van al die dingen.
2) Wat is het leukste dat je met OLM hebt meegemaakt?
Het leukste dat ik met OLM heb meegemaakt … Bloggen is iets dat ik al lang wilde, maar het kwam er nooit van. Te druk. Te veel te doen. Te onzeker.
Maar ik ben enorm blij dat ik de stap heb genomen en dat ik deze kans heb gekregen. Het schrijven geeft me energie. Het allermooiste vind ik de reacties van lezers die soms ontroerd zijn, verbaasd zijn, bewust worden, iets herkennen, zich begrepen voelen of die genieten van en hoop halen uit mijn blogs. Reacties van mede (adoptie)ouders, de wachtende ouders, en de biologische familie van Bram, waar ik de blogs altijd voor vertaal. De reacties raken mij. Ze ontroeren mij enorm, stuk voor stuk. Dat vind ik het allermooiste.
3) Welke webshop vind jij het leukste?
Oef, dat is een lastige. Dat zijn er meerdere. Ik ben groot fan van de unieke “anders dan anders” kleding van bijvoorbeeld Lucky Leaf, Turtledove London, Hope is Rising en Jaxz Handmade, maar ook Sproet en Sprout en Little Indians vind ik onwijs leuk.
4) Hoe ziet voor jou de perfecte kerst en oud&nieuw er uit? 
Mijn perfecte kerst en oud en nieuw bestaat uit omringd zijn door mijn naasten:gezin, vrienden en familie. Lekker eten en drinken horen daar natuurlijk ook bij.
Daarbij ben ik gek op cadeautjes en stiekem vind ik het kopen ervan het allerleukst. Op kerstavond pakken we de cadeautjes van Brams’ geboortefamilie uit, en zij die van ons. Dat is iets magisch voor ons. Kerstspirit op en top!
5) heb je persoonlijke goals en/of voornemens voor 2018?
Ik wil nog meer genieten van mijn gezin en iedereen die ons lief is, en een leuke moeder, vriendin en collega zijn. Ook wil ik nu toch eens echt gaan sparen om een reis naar Florida te maken.
In 2018 hoop ik meer mensen te mogen inspireren en hoop te geven. Ik wil iets betekenen, een verschil maken, en vooral gelukkig blijven. Dat zijn mijn goals! Uitdagingen genoeg dus.
Vanmiddag delen twee andere toppers hun jaarafsluiting. Houd de blog dus goed in de gaten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *