Nieuw op de blog! Je zult ongetwijfeld gemerkt hebben dat de blog hard is gegroeid het afgelopen jaar. Al dat mooie werk kan ik natuurlijk niet alleen. Ik werk met veel liefde dagelijks aan de blog en krijg hierbij hulp van 23 lieve en enthousiaste meiden. De komende dagen delen wij onze jaarafsluiting met jullie. Vandaag ‘Jaarafsluiting 7’ met Michelle en Anne. Lees je mee? 

Jaarafsluiting 7 door Michelle en Anne

Michelle

Onze topper Michelle:

Mijn naam is Michelle en ik ben 26 jaar oud. Intussen ben ik al 9 maanden trotse moeder van Cécile. Ik ben dolverliefd op haar, ze is dan ook zo schattig. Sinds augustus ben ik weer aan het werk en probeer ik een goed evenwicht te vinden tussen mijn job en het moederschap. Tot nu toe lukt dat allemaal verbazend goed. Vroeger stelde ik me wel eens de vraag hoe  werkende mama’s met een drukke agenda alles rond kunnen krijgen. Je doet het gewoon lukken! 🙂

>> LEES OOK: Budget Friday 

1) Wat was jouw hoogtepunt van 2017?
Het is cliché, maar dat is zonder enige twijfel de geboorte van ons dochtertje.

Jaarafsluiting 7

Op 10 maart 2017 kwam Cécile Marie Hélène ter wereld, vroeger dan verwacht. Op 37 weken en enkele dagen verloor ik vruchtwater. De gynaecoloog besliste daarom om me in te leiden.

2) Wat is het leukste dat je met OLM hebt meegemaakt?
Ik vond het superleuk toen Judith (owner en founder van OLM) me contacteerde voor een Q&A en me nadien vroeg om aan te sluiten bij het bloggersteam. Als kersverse mama zweefde ik helemaal op mijn roze wolk en wilde ik graag mijn ervaringen delen met heel België en Nederland. Bovendien hou ik wel van nieuwe uitdagingen en ging ik dus op het aanbod van Judith in.

3) Welke webshop vind jij het leukste?
Eerlijk gezegd heb ik geen favoriet. Het is vooral afhankelijk van de collectie die op dat moment wordt aangeboden. Ik heb wel enkele toppertjes waar ik meestal bestel: Childrensalon, Next Direct, Bianco Baby Antwerp en Zara of Zara home.

4) Hoe ziet voor jou de perfecte Kerst en oudejaarsavond eruit?
Ik keek enorm uit naar de kerstperiode. Afgelopen jaar was ik op dit moment zwanger van Cécile en razend benieuwd naar mijn kleine meisje. Haar eerste Kerst moest dus een beetje perfect worden. Helaas gooiden microben en doorkomende tandjes roet in het eten. Cécile had meer dan 40 graden koorts en ze voelde zich zo slecht. Echt genieten was dit dus niet. Ik heb zelfs een paar traantjes moeten laten, vooral omdat ik zo ongerust was. Op oudejaarsavond maken we dit hopelijk helemaal goed. We vieren in de Ardennen samen met twee bevriende koppels met kids.Jaarafsluiting 7

5) Heb je persoonlijke goals en/of voornemens voor 2018?
Zeker en vast. Ik wil graag weer gaan sporten. Mijn zwangerschapskilo’s waren er wel meteen af, dus qua gewicht heb ik niet te klagen, hoor. Toch vind ik het motto ‘mens sana in corpore sano’ zeer belangrijk en ben ik ervan overtuigd dat sport je kan helpen om je goed te voelen. Toen ik in Brussel woonde, deed ik yoga en dat vond ik zo zalig. Ik zeg op dit moment dat ik er geen tijd voor heb. Ergens klopt dat, maar anderzijds denk ik dat het ook een uitvlucht is. Me-time is absoluut belangrijk, maar je moet zulke momentjes ook goed inplannen. Anders verliest het ontspannende effect zijn waarde, vrees ik. Daarnaast zal ik ook in 2018 maandelijks weer een artikel posten op de blog en jullie op de hoogte houden van onze avonturen samen met Cécile. Neem zeker eens een kijkje op mijn Instagrampagina.

>> LEES OOK: Jaarafsluiting 5 door Lisa en Kirsten

Anne

Onze topper Anne:
Blogger, vlogger en kinderfysiotherapeut. Ik, Anne, woon samen met mijn vriend Ricardo in Huissen. Ik werk vier dagen per week als kinderfysiotherapeut in een praktijk in de Achterhoek en daarnaast ben ik werkzaam voor mijn eigen blog. Ook van mij, Anne, een jaarafsluiting om eens terug te blikken op de hoogtepunten van 2017! Jaarafsluiting 7

1) Wat was jouw hoogtepunt van 2017?
Mijn persoonlijke hoogtepunt is het moment dat ik de knoop doorhakte om te gaan bloggen. Niet alleen de blog zelf, maar ook andere dingen om mij heen veranderden toen ik door de ogen van een ‘ondernemer’ ben gaan kijken! Het heeft me tot nu toe alleen maar goeds gebracht!

2) Wat is het leukste dat je met OLM hebt meegemaakt?
Het leukste wat ik tot nu toe bij Onlinelifestylemagazine heb meegemaakt, is eigenlijk dat Judith me uitnodigde om deel uit te gaan maken van het bloggersteam. Ik ben immers nog maar kort blogger voor haar.

3) Welke webshop vind jij het leukste?
Mijn persoonlijke favoriete webshop om, in mijn geval, cadeautjes te kopen voor vrienden met kindjes is June and Julian.

4) Hoe ziet voor jou de perfecte kerst en oudejaarsavond eruit?
Mijn perfecte kerst en oud en nieuw is vooral niet zoveel moeten. Met aan beide kanten gescheiden ouders is het soms moeilijk om niks te moeten, maar daarom niks zo heerlijk als lekker met z’n tweetjes te zijn! 

5) Heb je persoonlijke goals en/of voornemens voor 2018?
Mijn persoonlijke doelen voor 2018 zijn vooral genieten en dingen doen die ik leuk vind om te doen. Hopelijk veel reizen, veel gezellige avonden met vriendinnen en hopelijk nog veel meer groeien met mijn persoonlijke blog!

Lieve lezers van OLM: ik wens jullie alles wat je je maar kunt dromen voor het nieuwe jaar! Hele fijne kerstdagen en een fijne jaarwisseling!

 

Morgen delen twee andere toppers hun jaarafsluiting. Houd de blog dus goed in de gaten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *