Nieuw op de blog! Je zult ongetwijfeld gemerkt hebben dat de blog hard is gegroeid het afgelopen jaar. Al dat mooie werk kan ik natuurlijk niet alleen. Ik werk met veel liefde dagelijks aan de blog en krijg hierbij hulp van 23 lieve en enthousiaste meiden. De komende dagen delen wij onze jaarafsluiting met jullie. Vandaag ‘jaarafsluiting 6′ met Sanne en Annerie. Lees je mee? 

Jaarafsluiting 5 door Sanne en Annerie

Sanne

Onze topper Sanne:
Sanne is 23 jaar en komt uit het Belgische Hasselt. Bij Onlinelifestylemagazine vervult ze de functie van eindredactrice en content manager. Daarnaast studeert ze Taal- en letterkunde in het mooie Antwerpen. Ze wordt blij van een goed boek en een sterke kop koffie. Verder is ze een beautyjunkie en is ze stapelgek op haar twee petekindjes Senn en Juliette, beiden een jaar oud.

1) Wat was jouw hoogtepunt van 2017?
In 2016 begon ik na het behalen van een professioneel bachelordiploma als leerkracht aan een nieuw avontuur aan de universiteit. Ik was dan ook enorm blij en trots op mezelf toen ik in juni 2017 het eerste jaar succesvol afrondde, en dat nog wel zonder herexamens! Ik had er heel hard voor gewerkt en het gaf dan ook erg veel voldoening toen ik daarvoor beloond werd met goede resultaten. Dat was dan ook mijn absolute hoogtepunt van 2017.

2) Wat is het leukste dat je met OLM hebt meegemaakt?
In september las ik op Facebook een oproepje van OLM waarin stond dat ze een eindredacteur zochten. Ik werd zo enthousiast toen ik de taakomschrijving las, dat ik meteen mijn laptop erbij pakte (het was al 23.00 uur in de avond) en Judith een mailtje stuurde om haar te vertellen waarom ik mezelf uiterst geschikt vond voor deze job. Wat was ik dan ook blij toen ik enkele dagen later het nieuws kreeg dat ik aan de slag mocht! Uit alle kandidaten had ze uitgerekend mij gekozen, wat een eer!

Ik heb de voorbije maanden erg veel bijgeleerd over hoe het er achter de schermen bij een blog aan toegaat. Dat was enorm boeiend en leuk. Ook is het leuk dat ik de eer krijg om de artikels van OLM als eerste te lezen. Ik lees ze dan ook steeds met heel veel plezier!

3) Welke webshop vind jij het leukste?
Voor mezelf shop in graag bij Clouds of Fashion. Ze hebben een winkel in Antwerpen en in Gent, maar je vindt al hun items ook online. De shop verkoopt erg leuke kleding die je niet in elke winkel vindt, en vaak hebben de items ook nineties vibe. Een extra pluspunt is dat de winkel, en meer bepaald eigenaresse Laurentine, steeds een positieve boodschap probeert uit te dragen. Dat maakt het extra leuk om er te shoppen!

Voor mijn metekindjes shop ik graag online bij Zara, Mango en H&M. Misschien niet zo heel origineel, maar ik vind er wel altijd de leukste dingen!

4) Hoe ziet voor jou de perfecte kerst en oud en nieuw eruit?
Voor mij bestaan de feestdagen liefst hoofdzakelijk uit gezellig samenzijn met familie en vrienden, en vooral ook uit heel lekker en heel veel eten! Tussen kerst en oud en nieuw in vind ik het leuk om lekker binnen te blijven en series en (kerst)films te bingewatchen. Helaas komen mijn examens er bijna aan, en breng ik deze dagen dus grotendeels achter mijn bureau door …

5) Heb je persoonlijke goals en/of voornemens voor 2018?
Ik weet uit ervaring dat ik voornemens aan het begin van een nieuw jaar vaak niet zo lang volhoud. Daarom formuleer ik ook geen al te grote doelstellingen. Iets veranderen aan je leven kan immers op elk moment van het jaar! Wel wil ik in het komende jaar wat meer gaan lezen voor mijn plezier. Ik moet voor mijn opleiding veel verplichte (en vaak ook erg klassieke en zware) boeken lezen. Daardoor neem ik in mijn vrije tijd niet snel een boek vast uit eigen beweging. En dat terwijl er zoveel boeken zijn die ik nog zou willen lezen!

Annerie

Onze topper Annerie:
Annerie ken je van haar pittige peuter en een bezige baby. Die houden haar dan ook lekker in beweging en jong. Deze 32-jarige hippe moeder is alweer 10 jaar getrouwd en nog steeds zijn ze elkaar niet zat. Drie dagen in de week werkt ze in de fashion en als ze thuis is, dan is ze elke dag wel bezig met haar interieur en schuift ze de meubels weer naar een ander plekje, tot grote ergernis van haar man.

1) Wat was jouw hoogtepunt van 2017?
Mijn absolute hoogtepunt van afgelopen jaar was de geboorte van onze zoon. Een echte jongen, die besloot om op 7 maanden te gaan lopen.

2) Wat is het leukste dat je met OLM hebt meegemaakt?
Ik hoop in 2018 veel leuke blogspots voor jullie te kunnen schrijven. En ik hoop dat jullie mijn zelfspot kunnen waarderen!

3) Welke webshop vind jij het leukste?
Als ik ‘s avonds op de bank zit, kan ik me uren vermaken met Instagram en Pinterest. Een van mijn favoriete webshops is http://www.grasonderjevoeten.nl. Daar heb je zoveel leuke spullen voor baby’s en kinderen, ik zou zeker een kijkje gaan nemen!

4) Heb je persoonlijke goals en/of voornemens voor 2018?
Ik wens iedereen een mooi, gezond en liefdevol 2018.

1 Comment on Jaarafsluiting 6 door Sanne en Annerie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code