Nieuw op de blog! Je zult ongetwijfeld gemerkt hebben dat de blog hard is gegroeid het afgelopen jaar. Al dat mooie werk kan ik natuurlijk niet alleen. Ik werk met veel liefde dagelijks aan de blog en krijg hierbij hulp van 23 lieve en enthousiaste meiden. De komende dagen delen wij onze jaarafsluiting met jullie. Vandaag ‘jaarafsluiting 5’ met Kirsten en Lisa.  Lees je mee? 

Jaarafsluiting 5 door Kirsten en Lisa

Kirsten

Onze topper Kirsten:

Mijn naam is Kirsten en ik ben 29 jaar oud. Ik ben de trotse moeder van Brent. Samen met mijn vriend en onze lieve zoon woon ik in de mooie stad Haarlem. Ik werk als verpleegkundige en naast mijn werk vind ik het ontzettend leuk om te mogen bloggen voor Onlinelifestylemagazine. Ik zal jullie voorzien van lekkere en gezonde recepten, maar ook blog ik over onderwerpen die zich voordoen tijdens de zwangerschap en het leven met een pasgeboren kindje. Suggesties over onderwerpen zijn altijd welkom! Veel leesplezier!

1) Wat was jouw hoogtepunt van 2017?
Dat is zonder enige twijfel de geboorte van onze zoon.

Op 26-06-2017 werden Niels en ik de trotse ouders van Brent.

Op de tweede plaats: het huwelijk van mijn zusje. Dat wil ik niet onbenoemd laten. Ik heb meerdere liefdevolle stellen mogen zien trouwen, maar zo dichtbij als dit huwelijk was wel heel bijzonder. Bij beide bovenstaande gebeurtenissen komen zoveel diepe emoties kijken, dat is zo puur. Ik kan niets anders zeggen dan dat 2017 een prachtig jaar was!

2) Wat is het leukste dat je met OLM hebt meegemaakt?
Dat ik heb mogen aansluiten bij deze mooie groep bloggers. Dat vond en vind ik nog steeds een grote eer!

3) Welke webshop vind jij het leukste?
Zalando! Wat een fijne site is dat. Thuis lekker passen en als het niet past, dan breng ik het naar de onderburen. Daar is namelijk de Bruna bevestigd. Ze kennen me inmiddels al ;).

4) Hoe ziet voor jou de perfecte kerst eruit?
Samen zijn met de (schoon)familie. Lekker met z’n allen dineren, kaarsjes aan, goede verhalen en cadeaus! En als mijn vader in een goede bui is, heeft hij voor mijn moeder, zusje en mij een gedicht gemaakt met de gebeurtenissen van dat afgelopen jaar. Soms wordt er een traantje weggepinkt, maar het is voornamelijk lachen, gieren, brullen!

5) Heb je persoonlijke goals en/of voornemens voor 2018?
Ja, die heb ik. Ik wil graag meer mediteren. Het is soms best lastig om een geschikt tijdstip te vinden met een baby’tje in huis. Mediteren doet mij goed, het werkt ontspannend en je komt even tot jezelf. Het resulteert altijd in een heldere blik en meer energie!

‘Meditation: Because some questions can’t be answered by Google.’

Lisa

Onze topper Lisa:
Lisa is 28 jaar en in haar dagelijks leven is ze moeder van haar twee jaar oude dochter Lily en daarnaast is ze partner van Roy. Maar ze is veel meer dan dat! Ze is interieurarchitect en heeft sinds twee jaar een eigen interieurbureau genaamd AndereKant. “Als ondernemer werk je altijd”, wordt weleens gezegd, en dat doet ze ook. Het liefst zou ze meer dan 24 uur in een dag willen, maar juist als moeder is tijd om te ontspannen erg belangrijk. Dit momentje van rust pakt ze dan ook regelmatig met een kop thee, woontijdschriften en de blog van OnlineLifestyleMagazine.

1) Wat was jouw hoogtepunt van 2017?
2017 was een prachtig jaar. Ik heb mooie projecten gehad en veel nieuwe mensen ontmoet. Maar, mijn hoogtepunt is meteen ook een primeur! Afgelopen week hebben wij (Roy en ik) te horen gekregen dat de bollenschuur, waar wij nu een opslag hebben, gerenoveerd mag worden. Wij willen dit gaan verbouwen tot een fantastische werkschuur genaamd EneKant, waar naast een grote showroom ook een kantoor en meerdere werkplaatsen komen. Voor AndereKant, voor onze vaste leveranciers en partners, maar wellicht ook voor OLM om in te vergaderen. Vol energie gaan wij alle plannen in orde maken en duimen dat de gemeente net zo enthousiast is als wij.

2) Wat is het leukste dat je met OLM hebt meegemaakt?
Het werken in en met een team heb ik altijd heerlijk gevonden, zo ook in dit team met alle enthousiaste mama’s (to be). Je voelt aan alle kanten veel betrokkenheid van Judith en dat geeft een fijn gevoel. Afgelopen oktober zijn Judith en ik naar de woonbeurs gegaan. Het was super om te zien dat we een goed team zijn.

3) Welke webshop vind je het leukste?
Vanwege mijn vakgebied ben ik veel te vinden op interieurwebshops. Vtwonen.nl bijvoorbeeld, dat is een grote naam en er is vreselijk veel keuze in alle woonstijlen. Op interieurgebied vind ik VillaJipp.nl ook een hele fijne webshop. Voor meer design ben ik altijd op Flinders.nl of Fonq.nl te vinden. Het is altijd leuk om even lekker inspiratie op te doen, voor klanten, maar natuurlijk ook voor mijzelf!

4) Hoe ziet voor jou de perfecte kerst en oud & nieuw eruit?
Mijn perfecte kerst is er een met ruimte voor ontspanning en rust. Natuurlijk is kerst ook familie. Dat is voor mij niet een enorm lange tafel met alle familieleden die je hebt, maar kleiner en knusser. Met de jaarwisseling ben ik ook graag onder de mensen die mij het meest raken en waarbij ik mijzelf kan zijn. Het klinkt cliché, maar tussen alle drukte is rust en genieten met en van elkaar toch het beste wat er is.

5) Heb je persoonlijke goals en/of voornemens voor 2018?
Aan goede voornemens heb ik nooit gedaan. Maar sinds de geboorte van zowel mijn dochtertje als het bedrijf, heeft het lijstje met voornemens toch zijn intrede gedaan. Omdat aankomend jaar met alle plannen nog veel drukker, mooier en hectischer wordt, moet ik echt grenzen trekken. Ik ga beter voor mijzelf zorgen, meer rustmomenten pakken en minder op mijn bordje nemen. Ik ben hier in december al langzaam mee begonnen en ik kan je zeggen… Dit bevalt goed!

Morgen delen twee andere toppers hun jaarafsluiting. Houd de blog dus goed in de gaten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code