Nieuw op de blog! Je zult ongetwijfeld gemerkt hebben dat de blog hard is gegroeid het afgelopen jaar. Al dat mooie werk kan ik natuurlijk niet alleen. Ik werk met veel liefde dagelijks aan de blog en krijg hierbij hulp van 23 lieve en enthousiaste meiden. De komende dagen delen wij onze jaarafsluiting met jullie. Vandaag ‘jaarafsluiting 4’ met Leonie en Dilva. Lees je mee? 

Jaarafsluiting 4 door Leonie en Dilva

Leonie

Onze topper Leonie:

Blogger Leonie is 29 jaar en woont samen met haar man en zoontje Milan. Leonie is graag creatief bezig (haken, naaien, DIY’en) en houdt ervan om lekker te rommelen op het kamertje van Milan. Over ongeveer drie maandjes verwachten zij hun tweede kindje. Vind je het leuk om meer te zien van Leonie, Milan en haar volgen in de zwangerschap? Volg haar dan zeker op Instagram!

1) Wat was jouw hoogtepunt van 2017?
Mijn hoogtepunt van afgelopen jaar was de eerste verjaardag van Milan. Het voelde als een hele mijlpaal. Ons kleine mannetje alweer een jaar oud, wij alweer een jaar papa en mama. Dat eerste jaar is zo ontzettend snel gegaan en wat is het leuk om de ontwikkelingen van Milan te zien! Rond zijn verjaardag heb ik ook veel teruggedacht aan het jaar daarvoor. Toen waren we nog met z’n tweeën, had ik een dikke buik. De bevalling, de kraamweek … Al die momenten hebben zich nog eens in mijn hoofd afgespeeld. Ik voel me trots op hoe 2017 is gelopen. We zijn een mooi en gelukkig gezin en wat zijn we blij dat in maart 2018 ons gezin mag groeien met een broertje of zusje voor Milan!
2) Wat is het leukste dat je met OLM hebt meegemaakt?
Voor mij was het schrijven van blogposts nieuw en bovendien ook een hele leuke uitdaging. De contacten met de andere bloggers vind ik leuk. Het is een gezellige en enthousiaste groep en iedereen zet zich enorm in!
3) Welke webshop vind jij het leukste?
Dat vind ik een moeilijke vraag. Er zijn zoveel webshops waar ik bijvoorbeeld leuke kleding of kinderkameritems kan vinden.
4) Hoe ziet voor jou de perfecte kerst en oud en nieuw eruit?
Voor mij is het perfect wanneer we met ons gezin echt even tijd met elkaar hebben. Gezellig samen ontbijten en de dag doorbrengen. Tijdens de kerstdagen zijn we samen met familie. Heel uitgebreid koken doen we niet, maar gezellig samen wat eten, drinken en veel kletsen maakt mijn kerst perfect.5) Heb je persoonlijke goals en/of voornemens voor 2018?
Ik ben niet iemand die speciaal voor een nieuw jaar goede voornemens maakt. Ik denk dat als je iets wilt, dat je dat op elk moment in het jaar moet kunnen doen. In maart 2018 zal er een boel veranderen, want dan hopen wij ouders te worden van een mooi en gezond tweede kindje. Ik vind het spannend hoe het straks zal gaan lopen. Voor Milan zal het ongetwijfeld ook wennen zijn met een broertje of zusje erbij, maar ik hoop dat wij als ouders hier goed op kunnen inspelen.

Dilva

Onze topper Dilva:
Ik ben Dilva, 27 jaar oud en ik woon in de Rotterdamse wijk Kop van Zuid. Ik ben gelukkig getrouwd met een fantastische man. Verder ben ik ook moeder van een lief en ondeugend meisje, Colbie Giulia (2 jaar). Daarnaast ben ik een gedeelte van de tijd ook stiefmama van Gaia, een superlief meisje.

Vind je het leuk om meer te zien van Dilva? Volg haar dan zeker op Instagram @dilvacolbie

1) Wat is jouw hoogtepunt van 2017?
Het hoogtepunt van 2017 was voor mij dat ik met mijn gezin mooie plekken van de wereld mocht zien. Het samenzijn, de tijd nemen om met elkaar te zijn en als gezin andere landen te ontdekken, dat vind ik geweldig.

Het andere hoogtepunt is dat ik voor de eerste keer mee liep met de marathon van Rotterdam. Ook al was het maar een kwartmarathon, het stond al heel lang op mijn bucket list. Dit heb ik dus kunnen doorstrepen en dat voelt heel goed!

2) Wat is het leukste dat je met OLM hebt meegemaakt?
Het leukste dat ik met OLM hebt meegemaakt, is dat ik de samenwerking met OLM ben aangegaan. En verder ook het schrijven van de blogposts en het leren kennen van fantastische mama’s.

3) Welke webshop vind jij het leukste?
Ik shop meestal online. Lekker makkelijk! Hoewel ik door de winkels lopen ook superleuk vind, maar dat doe ik liever wanneer ik alleen ben. En dat is dus ook heel zelden.

Ik shop graag bij Zara kids, thebonniemob.com en kleinbeginnen.nl. De shops zijn zo divers en gericht op de laatste trends. Daarnaast bieden ze goede kwaliteit.

4) Hoe ziet voor jou de perfecte kerst eruit?
Mijn ideale kerst is met de hele familie bij elkaar zijn. Ik houd van de relaxte kerstsfeer, de open haard aan, kaarsjes aansteken, kerstmuziek op de achtergrond. Natuurlijk mag lekker en veel eten niet ontbreken! Tijdens de kerstavond en kerstdag vind ik het leuk om iets meer moeite te doen en dingen te maken die je normaal niet zo snel eet.

Daarnaast moet je niet te veel willen doen. Go with the flow!

5) Heb je persoonlijke goals en/of voornemens voor 2018?
Ik ga ze niet allemaal noemen, maar hier is mijn top 5 voornemers voor 2018:
 Een nieuwe creatieve hobby uitproberen
– Minder tijd op social media doorbrengen
– Vaker een boek lezen
– Meer tijd met familie en vrienden doorbrengen
– En veel meer reizen!

Morgen delen twee andere toppers hun jaarafsluiting. Houd de blog dus goed in de gaten!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code