Nieuw op de blog! Je zult ongetwijfeld gemerkt hebben dat de blog hard is gegroeid het afgelopen jaar. Al dat mooie werk kan ik natuurlijk niet alleen. Ik werk met veel liefde dagelijks aan de blog en krijg hierbij hulp van 23 lieve en enthousiaste meiden. De komende dagen delen wij onze jaarafsluiting met jullie. Vandaag ‘jaarafsluiting 3’ met Tanja en Simone. Lees je mee? 

Jaarafsluiting 3 door Simone en Tanja

Tanja

Onze topper Tanja:

Blogger Tanja is 33 jaar, getrouwd met Richard en moeder van Mees (bijna 3 jaar) en Tessel (1 jaar). Ze werkt 24 uur per week als project officer bij een overheidsinstantie. In haar vrije tijd houdt ze zich graag bezig met de inrichting van haar oude dijkhuis en één keer in de week laadt ze zichzelf helemaal op d.m.v. een uurtje paardrijden. Tanja blogt veel over haar persoonlijke ervaring met het moederschap en alles wat daarbij komt kijken. In 2018 hoopt ze zeker door te gaan met bloggen over situaties die voor elke moeder herkenbaar zijn.

1) Wat was jouw hoogtepunt van 2017?
Een specifiek hoogtepunt kan ik niet noemen. 2017 was voor ons gewoon een heel mooi jaar, zonder nare dieptepunten. Eind 2016 werd onze dochter Tessel geboren. Ikk ben er heel trots op hoe wij in 2017 gegroeid zijn als gezin van vier en daar een heel fijn ritme in hebben gevonden. Een ritme waarin het gezellig druk is; maar er ook genoeg momenten zijn voor mezelf om de dingen te doen die ik leuk vind.

2) Wat is het leukste dat je met OLM hebt meegemaakt?
Ik woon in een klein dorpje in het midden van het land. Toen ik begon met bloggen, vond ik het een beetje eng dat mijn soms toch wel persoonlijke blogs door veel mensen gelezen zouden worden en dat de mensen er misschien een mening over zouden hebben. Die angst bleek ongegrond. Al na mijn eerste blogpost kreeg ik zulke leuke reacties van mensen waarvan ik het nooit had verwacht. Ik werd e op aangesproken in de plaatselijke supermarkt, bij het wachten op de peuterspeelzaal, in de wachtkamer bij de tandarts en zelfs via appjes en mailtjes. Zeker na mijn blog over onze tijd in de medische molen kreeg ik hele mooie en soms ontroerende reacties van mensen die het verhaal herkenbaar vonden. En daar doe ik het voor!

3) Welke webshop vind jij het leukste?
Ik ben gek op internetshoppen en doe dat dan ook overal en nergens. Vaak doe ik inspiratie op via blogs, Instagram of Pinterest en op die manier shop ik mijn outfits en interieur bij elkaar.

4) Hoe ziet voor jou de perfecte kerst eruit?
Een perfecte kerst draait voor mij om samen zijn. ”Love is Christmas” van Sarah Bareilles is dan ook niet voor niets mijn favoriete kerstnummer. Dit jaar vieren we het een dag als gezin en een dag met familie. Meer wens ik niet. En dat daar heel veel lekker eten en goede wijn bij hoort, ja, daar hoor je mij niet over klagen!

5) Heb je persoonlijke goals en/of voornemens voor 2018?
Ik hoop dat 2018 net zo’n mooi jaar wordt als 2017 en dat we het fijne ritme waarin we zitten gewoon kunnen verderzetten. Voor het aankomende jaar heb ik mezelf wel twee dingen voorgenomen die toch echt te realiseren zouden moeten zijn, namelijk elke maand minimaal één boek lezen en wat vaker de keuken induiken om lekkere recepten uit te proberen. Fijne feestdagen allemaal!

>> LEES OOK: OOTD Girls 

Simone

Onze topper Simone:

Blogger Simone is 31 jaar en woont samen met Ray, hun dochtertje Isa (2) en doodle Ollie. Simone schrijft graag over the momlife, (kids)lifestyle, reizen en interieur. Vind je het leuk om meer van haar te zien? Volg haar dan op Instagram!

1) Wat was jouw hoogtepunt van 2017?
Wij houden van reizen en van family time. Mijn hoogtepunt was daarom onze zomervakantie naar Zuid-Frankrijk. Vier weken helemaal niets: barbecueën, zwemmen, relaxen, een kampvuurtje maken, leuke stadjes bezoeken … We hadden een geweldig huisje met jacuzzi, waar je ’s morgens weleens een grazende ezel of lama in de tuin vond. Onze zomervakantie voor volgend jaar is ook geboekt inmiddels. Toscane!

2) Wat is het leukste dat je met OLM hebt meegemaakt?
De leuke, nieuwe contacten die ik heb gelegd. Met Judith en de rest van de mamabloggers! En het grappigste … de opmerkingen van Natasja in de groepsapp toch wel. 😉

3) Welke webshop vind jij het leukste?
Zara, hier slaag ik altijd voor Isa. En laatst ontdekte ik Manoh.nl toen ik leuke sweaters zocht voor Isa. Ik heb er direct twee gekocht. Heel gaaf! Go check it out!

4) Hoe ziet voor jou de perfecte Kerst eruit?
Ik houd van Kerst. Een kerstboom tot aan het plafond, honderdduizend lampjes, kaarsjes, cadeautjes, foute kerstfilms en lekker eten … Ultiem genieten! Wij brengen de kerstdagen door met familie en houden een jaarlijke ‘after-X-masbrunch’ met vrienden.

5) Heb je persoonlijke goals en/of voornemens voor 2018?
Kort gezegd, nee. Aan goede voornemens voor het nieuwe jaar doe ik niet. Ik ben van mening dat als je iets wilt veranderen, je dit nu moet doen. Niet wachten, niet uitstellen. Kom nu in actie! Dat heeft naar mijn idee het meeste effect.

Morgen delen twee andere toppers hun jaarafsluiting. Houd de blog dus goed in de gaten!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code