Wow, wat een jaar! Ik heb zoveel mooie dingen mogen meemaken, zowel op zakelijk als op persoonlijk vlak. Zo volgde ik een geweldige cursus bij Straal, life coaching en personal styling, had ik mooie samenwerkingen en werkte ik dagelijks samen met een team van fantastische meiden om duizenden lezers van leuke content te voorzien. Op privégebied heb ik keihard aan mijzelf gewerkt naar re-integratie en genoten met Regan en Olivia. Vandaag deel ik in de ‘Jaarafsluiting 10’ mijn hoogtepunten, ervaringen en doelen voor 2018. Lees je mee? 

Allereerst natuurlijk de aller aller beste wensen voor 2018! Dat we er met z’n allen maar een heel mooi jaar van mogen maken met lieve mensen en een goede gezondheid. Vandaag deel ik mijn jaarafsluiting.

Jaarafsluiting 10 door Judith

1) Wat was jouw hoogtepunt voor 2017?
Mijn hoogtepunt was een bezoekersrecord op de blog. Het blijft magisch om te volgen dat steeds meer mensen Onlinelifestylemagazine weten te vinden.

2) Wat is het leukste dat je met OLM hebt meegemaakt?
Ik ben megatrots op mijn team. Ik heb een enthousiast team van 21 lieve mama’s (to be) om mij heen verzameld, allen met hun eigen expertise. Het is elke dag weer een feestje om met deze club meiden samen te werken en duizenden mensen te bereiken met onze berichten.

Daarnaast ben ik benaderd door een groot speelgoedmerk om mee te denken over de collectie en de namen hiervoor voor aankomend jaar. Ik was echt beduusd en mega vereerd dat ik hiervoor uitgekozen was. Hierover later dit jaar meer, uiteraard.

>> LEES OOK: Jaarafsluiting door Bo en Lonneke

Straal

Om mijzelf te ontwikkelen voor de blog, heb ik diverse masterclasses gevolgd en een cursus. Deze laatste was bij Straal en wordt gegeven door Rosemarije, een powermom die enorm inspirerend is. Samen hebben we volop gewerkt aan wat ik belangrijk vind, waar ik over een paar jaar hoop te staan en hoe ik de beste versie van mijzelf kan worden. Tot slot hebben we gekeken hoe ik mijzelf ‘fysiek’ kan presenteren. Ik kreeg hier fijne tips om mijn sterke kanten te benadrukken en om minder focus te leggen op bijvoorbeeld mijn grote borsten. Dit is namelijk iets wat mij altijd enorm onzeker maakt …

Mocht jij zelf nou ook interesse hebben om een betere versie van jezelf te worden, dan kan ik je de cursus van Rosemarije zeker aanraden. Hier vind je meer informatie over de inhoud van de cursus. Extra leuk is dat ik een kortingsactie heb gekregen voor iedereen die via deze blog een cursus boekt. De cursus gaat in de tweede week van januari weer van start (met de 5-weekse cursus) en je kan je opgeven voor woensdagmiddag van 14.00 tot 16.30 uur of voor woensdagavond van 19.30 tot 22.00 uur. De cursus zal doorgaan in het centrum van Haarlem, maar de precieze locatie is nog niet definitief bekend.

>> Speciaal voor de lezers van Onlinelifestylemagazine is er een kortingscode beschikbaar gesteld. De cursus kost zo €150 euro in plaats van €175 euro voor vijf sessies (dus 25 euro korting) en je mag bovendien gratis iemand meenemen.

Favoriete webshop

3) Welke webshop vind jij het leukste?
Ik shop graag bij Kixx-online voor Olivia. Dat is een grote webshop waar je echt alles kunt vinden. Verder shop ik heel graag bij de Bijenkorf en Zara. Voor speelgoed shop ik heel graag bij Kids with Flair en natuurlijk VTech. Beide shops zie je dan ook geregeld terugkomen op de blog.

Kerst en oudejaarsavond

4) Hoe ziet voor jou de perfecte kerst en oudejaarsavond eruit?
Nou, absoluut niet zoals hij er dit jaar uitzag! Olivia en ik waren ziek tijdens kerst en bij mij hield dit aan tot na oud en nieuw. We belandden beiden in het ziekenhuis, ik met antibiotica en puffers en Olivia met koortsstuipen en koortsconvulsies. Na vorig jaar een heerlijke eindejaarsperiode te hebben gehad in Kaapstad, verwacht ik dan ook dat wij volgend jaar weer lekker die kant op gaan :-). Dat wordt dan dan weer lekker braaien met veel familie en vrienden.

Goals/voornemens

5) Heb je persoonlijke goals en/of voornemens voor 2018?
Ik ben de afgelopen weken bezig geweest met een mindmap. Ik heb zowel een privéversie als een zakelijke variant gemaakt. In de mindmap staan doelen, wensen en dingen die ik belangrijk vind. Op zakelijk vlak staat er bijvoorbeeld dat ik wil gaan re-integreren na ziekte. Dat zal pittig worden, maar ik kan echt niet wachten om hiermee te starten. Maar ook een fotografiecursus bij Canon staat op het lijstje.

Wat de blog betreft, wil ik zo snel mogelijk opknappen en mijn eerste vlog online zetten. Aangezien ik er momenteel uitzie alsof er een vrachtwagen over mijn hoofd is gereden en ik klink als een zeehond, zal ik hier op dit moment heel weinig mensen mee gaan amuseren. Verder hoop ik meer naamsbekendheid te krijgen en meer structuur in mijn werk te brengen. Ik hoop dat ik ook komend jaar weer heel veel leuke mensen mag ontmoeten en mooie samenwerkingen mag aangaan. Ik heb ook een paar doelen gesteld in verband met de vormgeving van de blog. Hierover ook later meer.

Op persoonlijk vlak wil ik minimaal drie keer per week gaan sporten. Ik hoop ook een mooie vakantie te boeken met Regan en Olivia. En we hopen dit jaar eindelijk te kunnen gaan verhuizen. Kortom, allemaal mooie plannen waar we keihard voor gaan!

 

 

 

2 Comments on Jaarafsluiting 10 door Judith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code