Ze zijn niet meer weg te denken in ons interieur. Of het in de woonkamer, slaapkamer of op het toilet is. Teksten in ons interieur doen het fantastisch! Ga je voor bestaande teksten of wil je liever je eigen tekst maken? In beide gevallen zijn ze erg mooi te combineren met je eigen stijl en smaak. Voor degene die liever zelf teksten samen wilt stellen heb ik de leukste mogelijkheden op een rijtje gezet.

Letterslingers

We zien ze al even voorbijkomen, maar wat blijven ze leuk, stoer in het zwart of een lieve gekleurde. Deze letterslingers van A little Lovely Company zijn zeer compleet en zowel in het wit als zwart verkrijgbaar, de set bestaat uit 147 letters en tekens. Genoeg om mooie, complete slingers met teksten te maken. Ze zijn verkrijgbaar via A Little Lovely Company

nterieur musthaves teksten
Lichtbak

Al enige tijd populair en hoort dus ook echt in dit rijtje thuis! Door de hoeveelheid letters en tekens kun je constant je teksten blijven vernieuwen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende groottes, aantal regels en afmeting. Bij mij in huis heb ik een A4 formaat van Coolgift staan en ik ben hier erg blij mee, het formaat is erg makkelijk omdat het overal past en je korte teksten kunt noteren. Soms staat hij in de woonkamer, op één van de slaapkamers of op kantoor. Hij beschikt over Led-verlichting op batterijen, dus je kunt hem overal plaatsen zonder dat je aan stroomvoorziening hoeft te denken.

nterieur musthaves teksten      nterieur musthaves teksten

Losse verlichte letters

De eerste letter van je naam, een ster of pijl, of een volledige naam. Deze letters zijn niet alleen mooi om te zien, maar ze dienen ook als verlichting. De letters zijn 40 cm hoog en zijn zowel staand als hangend te gebruiken. Erg leuk als Finishing Touch in een kinderkamer of als decoratie in een vakkenkast in je woonkamer! Ze zijn hier verkrijgbaar.nterieur musthaves teksten

Neon Letters

Iets kostbaarder dan de papieren letters maar wat zijn deze Neon-letters leuk! De letters zijn maar liefst 17 cm hoog en je kunt ze overal in huis perfect stylen. Combineer de letters en tekens voor een mooie zin of woord. Let op! Je hebt een transformator nodig en deze wordt helaas niet meegeleverd, maar moet je zelf aanschaffen. De letters zijn per stuk te bestellen via Fonq.

nterieur musthaves teksten

Tekstbox

Een leuke variant op de lichtbox is deze tekstbox! Deze is zonder verlichting, maar met stoere zwarte letters. De tekstbox wordt geleverd met maar liefst 88 letters (gelukkig veel dubbelen) en symbolen waar je veel combinaties mee kan maken. Het bord heeft een afmeting van 21,5 cm x 29 cm en is te koop bij Xenos.nterieur musthaves teksten

Liefs Lisa

BewarenBewaren

BewarenBewaren

4 Comments on Interieur musthaves: Teksten en letters

  1. Ik heb de lightbox van A Little Lovely Company, die hebben zulke leuke lettertypes en variaties! Ik ben alleen altijd veel te lang bezig met leuke teksten verzinnen, waardoor ik uiteindelijk geen zin meer hbe om het daadwerkelijk te maken.
    De tekstslingers van A Little Lovely Company kende ik nog niet, maar die zijn ook errug schattig.

  2. Leuk he Caroline! Ik ben zelf ook erg blij met deze lichtbox. Ik ken het gevoel, mocht ik zelf inspiratieloos zijn zoek ik op Pinterest naar leuke quotes. Dan uiteraard een korte uitzoeken en hopen dat je genoeg letters hebt.
    Veel plezier en succes! X Lisa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *