Instagram is voor mij een bron van inspiratie en dé plek om leuke webshops te ontdekken. Hoewel ik het liefst van al geniet van een gezellig dagje shoppen in een toffe stad, kan ik er niet omheen dat er online een enorm aanbod is. Je vindt er de leukste spulletjes die je niet altijd kan vinden bij jou in de buurt. Lees daarom snel verder voor mijn tips…

Webshops van de Lage Landen

Er zijn wereldwijd oneindig veel toffe webshops, maar ik probeer zoveel mogelijk #buylocal. Dus stel ik jullie vandaag enkele hippe Belgische en Nederlandse webshops voor.

 

Living Design

Ourthreeoflife

Livingdesign.be is een Belgische concept store en webshop. Je vindt er hippe meubels, verlichting, accessoires, beddengoed, speelgoed … van merken zoals Snurk, Meri Meri, Povl Kjer, Wild en Soft… Designermerken komen natuurlijk ook met een prijskaartje. Sommigen geven het er graag aan, andere misschien niet. Ik laat me alvast graag inspireren door hun feed. Ik ben trouwens echt verliefd op die krukjes op de foto bovenaan ?. (Misschien toch wel de moeite om voor te sparen)

 

SamSam shop

Bo tijskens

Dominique en ik zijn rond dezelfde periode bevallen, allebei van een dochtertje Sam. Kort na haar bevalling startte ze haar eigen webshop. Mijn favoriete items zijn zonder twijfel de strijkapplicaties? Zo leuk om te twinnen of om iemand een origineel cadeau te geven. Check zeker eens haar shop @samsam_dominique 

>> Lees ook mijn vorige blog: Mama me-time

Olive & Mint

Bo tijskens

Olive and Mint is een lifestyle boutique. Je vindt er naast trendy accesoires voor je interieur vooral heel veel toffe decoratie, speelgoed en kleding voor je kleine pruts. Toffe gepersonaliseerd T-shirts, rompers met leuke quotes, mooie dekentjes van Witlof for kids, Done By Deer beddengoed of de leuke zwart-wit collectie van Winkeltje van Anne. Kortom, je vindt er een uitgebreide collectie leuke spulletjes.

 Dancing on the moon

Ourthreeoflife Deze webshop heb ik eigenlijk iets te laat ontdekt. Ze hebben de leukste schoentjes voor baby’tjes! Ideaal voor beginnende kruipertjes. De schoentjes zijn van leder en volledig handgemaakt.  Ze hebben ook een collectie voor beginnende stappers.

De Baja boots en de Bow moccasins zijn té schattig! Check deze leuke Nederlandse shop via hun IG-account @dancingonthemoon.nl 

 

Little Treasures

OurthreeoflifeBen je helemaal ‘in to‘ pastel (net zoals mezelf ?)  en zoek je mooi en duurzaam speelgoed en leuke accessoires? Dan is littletreasures.be echt iets voor jou! Deze Antwerpse webshop heeft zoveel leuk houten speelgoed! Zelf kocht ik er Sam’s keukentje van Kidcraft. Zeker en vast een bezoekje waard, als je ’t mij vraagt!

Klein en Stoer

Bo tijskensBij Klein en Stoer   vind je de leukste meubels zoals bedden (het Bobbie Dipdye bed is supermooi!) , speelgoedkisten of originele verlichting. De houten speelhuisjes van Wool en Woodies lijken me ook heel leuk! Echt een hippe webshop!

 

De gele flamingo

Webshop

De gele flamingo heeft een supergroot aanbod. Naast een webshop hebben ze ook een ‘real life’ shop in Brasschaat (België). Het leuke aan deze winkel is dat je er ook je geboortelijst kan leggen. Naar mijn mening is dat perfect wanneer je je tweede of derde kindje verwacht. Ze hebben naast de basisspulletjes ook heel veel leuke hebbedingetjes, iets wat je al sneller op je lijst zal zetten wanneer je een goede basis hebt.

RoomRosie

Outhreeoflife

RoomRosie heeft een supertoffe kledingcollectie voor baby’tjes en kids. Je vindt er merken zoals Beest, Bob and Blossem, Organic zoo en Icecream Bandits. De collectie van Bob en Blossom is helemaal mijn ding! Stoere sweaters in zachte en frisse pastel kleuren, love it!

Naast kleding hebben ze ook beddengoed, speelgoed, verzorgingsproducten en decoratie.

Little Luni

Webshops

En tot slot is er nog de Belgische webshop Little Lunni . Nagellakjes voor kindjes, de leukste feestartikelen, originele kledinghaakjes of de coolste dierenkoppen om de kinderkamer mee op te vrolijken: Little Lunni heeft het allemaal. Ik vind dat ze een mooie selectie aan decoratie en speelgoed aanbieden. Fan!

Er is nog zoveel meer

Het is natuurlijk maar een kleine selectie uit alle shops die ik volg op Instagram. Willen jullie nog meer leuke adresjes ontdekken? Ontdek ze via mijn IG account Ourthreeoflife   , via mijn story zet ik af en toe eentje in de spotlights. ?

Ik ben ook benieuwd naar jullie favoriete adresjes! Waar shoppen jullie online voor jullie oogappeltje? Ik ben nog op zoek naar leuke kinderkleding en mooie muurstickers of behangpapier. Tips, anyone?

Liefs

Bo

1 Comment on Instagram: dé plek om leuke webshops te ontdekken!

  1. Op Kidsware_natscha heb ik al leuke items geshopt. . Ook de wollige cactus vind ik inspirerend ????! Heerlijk die webshops. Maar ze zijn soms wel prijzig ja.:. Ach, voor zo af en toe eens een mooi item vind ik het dik oké ?! Little Thingz is ook zo een leuke.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *