Hoera! We hebben weer een te gekke shop gevonden vol met musthaves voor komend seizoen: Lux & Luz. Vele mama’s hebben de sieraden al op hun verlanglijstje staan en mocht je dit label nog niet kennen, lees dan heel snel verder. Maak vandaag kennis met de geweldige en handgemaakte collectie. 

>> LEES OOK: 5x sandalen van Friboo

In de spotlights: Lux & Luz

Lux & Luz werkt met gold filled materialen. Dit materiaal biedt dezelfde voordelen als sieraden van massief goud, maar voor een ander prijskaartje. En het is toch eeuwig zonde om sieraden de deur uit te moeten doen omdat ze vervaagd en verkleurd zijn? Andere voordelen van dit materiaal zijn dat mensen met een allergie voor metaal ze ook gewoon kunnen dragen en dat je ermee kunt douchen en zwemmen.

Wij maken graag een rondje met je door de webshop. Beginnen doen we met de kettingen. Hier is keuze uit gepersonaliseerde kettingen met naam, kettingen met initiaal of twee initialen, minimalistische kettingen, one-of-a-kind bohohangers en mooi gedetailleerde lucky charms! Voor iedere gelegenheid bestaat er wel een passende, minimalistische of gepersonaliseerde ketting uit een van onze collecties. Meerdere (initiaal)hangers aan één ketting? Of op zoek naar een custom lengte voor je gepersonaliseerde sieraad? Er is veel mogelijk naast de standaard mogelijkheden! Kortom, het is altijd de moeite waard om je persoonlijk wensen uit te spreken.

En tot slot de armbanden. In deze collectie heeft vooral de armband met initiaal ons hart gestolen. Je kunt kiezen tussen één initiaal, twee initialen of een naam. En naast de initiaalarmbandjes met satijnen koord vind je ook prachtige boho- en gouden initiaalarmbanden. En wij hebben extra leuk nieuws! Wij mogen in samenwerking met Lux & Luz maar liefst twee initiaalarmbandjes weggeven. Dit is persoonlijk één van onze favorieten. Je koopt hem hier voor €79,95.

Winactie

Hoe maak je kans op één van deze twee te gekke armbandjes?

  • Like de Facebookpagina’s van Onlinelifestylemagazine en Lux & Luz.
  • Like het bericht.
  • Laat in de comments weten met welke initialen jij de armband graag wilt winnen.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Lux & Luz.

4 Comments on In de spotlights: Lux & Luz met winactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code