Met de feestdagen in het vooruitzicht is het heerlijk om alvast mooie winkels af te struinen of mooie webshops te spotten. Hip Huisje in zo’n webshop. Je kunt hier terecht voor de styling voor je baby en/of kinderkamer maar ook voor stoere posters, leuke muziekdoosjes, beddengoed en nog veel meer. Hip Huisje kenmerkt zich door veelal zwart/wit tinten met hier en daar groen en roze. Je vindt hier werkelijk alles om de baby- en kinderkamer op en top te stylen.

Over Hip Huisje

Wieteke, de eigenaresse, heeft jarenlange ervaring als setdesigner, interieur- en lifestylestyliste op het gebied van fotografie en filmset. Met deze ervaring in de pocket besloot zij zich te gaan specialiseren in het stylen van kinderkamers.

Collectie

In haar webshop verkoopt zij de meest uiteenlopende items voor de baby- of kinderkamer. Denk hierbij aan hanglampen, kussens, muziekdoosjes, beddengoed, posters en veel meer. Om je een indruk te geven heb ik mijn top 5 samengesteld en hoop je hiermee net zo enthousiast te maken als ik ben.

Mijn top 5 van Hip Huisje

Allereerst het boxkleed met tipi sterren. Belangrijk hierbij is om op te letten welke maat je aanschaft. Ik heb in een vorig artikel hier meer tips over gegeven want dit kan verschillen per box.hip huisje Je koopt hem hier voor 69,50.

Ook dit muziekdoosje staat hoog in mijn top 5. Het muziekdoosje is in de vorm van een fototoestel. Deze is nog maar net uit en nu al razend populair. Hip HuisjeJe koopt hem hier voor 28,95.

Hip huisje verkoopt ook te gekke hanglampen. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze hanglamp met tipi’s? hip huisjeJe koopt hem hier voor 55,95. Hij wordt geleverd met diverse benodigdheden zodat hij thuis direct gemonteerd kan worden.

Leuk de bank, het bedje of een mooie stoel in de baby- of kinderkamer op met dit te gekke kussen met tipi’s. Aan de voorkant staat deze tipitent en de achterkant is van wafelstof. Hij is verkrijgbaar in de kleuren zachtgroen en roze. Welke is jouw favoriet? Hip HuisjeJe koopt hem hier voor 29,95.

Helemaal hot zijn tegenwoordig de vlaggetjeslijnen. Uiteraard vind je deze ook bij Hip Huisje. Deze handgemaakte vlaggetjeslijn heeft een unieke bedrukking.hip huisje Je koopt hem hier voor 24,95.

Tot slot.. Leuk nieuws wat ik graag met je wil delen! Ik mag bovenstaand, super gaaf muziekdoosje weggeven in samenwerking met Hip Huisje. Hier vind je de link naar de actie en wat je moet doen om kans te maken. Heel veel succes!

 

Dit is een gesponsord artikel door Hip Huisje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *