Er komt een app binnen met de tekst: “U bent toegevoegd aan de groep Save the date”. En dan weet je meteen, dat er iets leuks in het verschiet ligt. Maar met 7 meiden tot een datum te komen, is al een uitdaging op zich. Dus na wat heen en weer appen, staat de datum vast. Er staat een gezellige high wine op de planning, omlijst door een relaxte workshop, verzorgd door Oriflame.

Keurig op tijd kom ik aan bij mijn vriendin. Ze viert vandaag haar verjaardag voor 7 vriendinnen. Mannen en kinderen zijn niet welkom en haar man met kind verdwijnt naar een andere verjaardag. Eentje waarbij mannen en kinderen wel welkom zijn. En ik moet zeggen, best fijn om even uit mijn moederrol te stappen om te ontspannen en de slappe lach te hebben met elkaar.

 

High wine

Op tafel staan de meest heerlijk hapjes. Wraps met zalm, ovenverse en homemade scones, stokbroodjes, kaasjes, olijven en voor ieder een weckpotje met vers fruit. Tussen al het lekkers door zijn de producten neergezet, die nodig zijn voor de workshop. Spiegeltjes, potjes, tubes, mascara’s, make up, kwastjes en poedertjes.

Ik zie een paar verschikte gezichten, want niet iedereen weet wat de bedoeling is van deze middag. Simpelweg omdat het een verrassing is! Maar als je de opdracht krijgt om een kom en handdoek mee te nemen, verwacht je op zijn minst een workshop cakejes maken. Lekker kledderen met beslag en zo. Maar nee, we gaan in de zen stand en krijgen tips hoe we ons huidje goed kunnen verzorgen. Heerlijk smeren en stomen boven, inderdaad, de kom met een handdoek over je hoofd. Best een hilarisch gezicht als je precies op dat moment aansluit en 6 meiden boven de kommen ziet hangen.

Tussen de theorie en uitleg door, is er genoeg tijd om gezellig te kletsen en te lachen. De heerlijke hapjes worden niet vergeten en ook de glazen blijven gevuld met prosecco en een fijne witte wijn. Zo is het natuurlijk bekend dat het belangrijk is om twee keer per dag je gezicht te reinigen. Maar wat ik niet wist, is dat een complete gezichtsverzorging uit zes producten bestaat. Het zal ongetwijfeld heel goed zijn voor je huid, maar ik ben al blij dat ik ’s morgens tijd heb voor mijn facewash en dagelijkse crème.

Bestellen uit de folder

Aan het einde van de workshop kunnen er artikelen besteld worden uit de lopende folder van Oriflame. Het ziet er allemaal even aantrekkelijk uit en ik ben blij dat ik de heerlijke Swedish Spa Bodyscrub ertussen zie staan. Dus ik bestel die en test nog even een fijne handcrème. Wat een zachte handen, na een keertje smeren. Dus die zet ik ook nog snel op mijn lijstje.

Ontspannen op de bank

’s Avonds, als de kinderen op bed liggen, zit ik helemaal ontspannen op de bank met een kop dampende thee na te genieten van een leuke middag. Wat een goed idee, om op deze manier je verjaardag te vieren. Een high wine, vriendinnen en zijdezachte huidjes… Ik kan het iedereen aanraden! Dank je wel, lieve vriendin, voor deze fijne middag…

Liefs, Mascha

Fotocredits: Mascha

2 Comments on High wine en een relax workshop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code