Vanmorgen voor het eerste de ruiten moeten krabben en dat is weer zo’n signaal dat het mooie weer nu echt voorbij is. De hoogste tijd om op zoek te gaan naar leuk speelgoed. De papa’s gaan in huis klussen en wat is dan leuker als je kind mooi speelgoed geven dat hij of zij lekker mee kan klussen? Als dat maar goed gaat en niet een synoniem wordt aan Help mijn man is klusser;)Tijdens het schrijven van mijn artikel over kookspullen kwam ik super gaaf gereedschap tegen. En het was zo cool dat ik er wel een artikel over moest schrijven! Ik heb de leukste spullen voor je op een rij gezet.

Help mijn kind is klusser

Het leuke aan dit speelgoed is dat je zoon of dochter helemaal zijn fantasie de vrij loop kan laten gaan. En wie zegt dat dit speelgoed alleen voor jongens is? Olivia is hier thuis altijd ook druk in de weer om papa of opa te helpen.

Overzicht speelgoed

Een shop die je zeker niet mag missen is Eerlijk speelgoed. Hier vind je een breed assortiment speelgoed waaronder super leuk klusgereedschap. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze houten werkbank? Help mijn kind is klusserJe koopt hem hier voor 59,95.

Met deze gereedschapskist kan jouw kindje je ten alle tijde helpen. help mijn kind is klusserJe koopt hem hier voor 18,99.

Ook bij Kids with Flair kan je terecht voor een breed scala aan speelgoed, heel mooi speelgoed. Deze gereedschapskist is toch ook weer een musthave? help mijn kind is klusserJe koopt hem hier voor 33,95.

Het Deense merk Sebra heeft ook een pareltje uitgebracht van een werkbank. Deze werkbank is van vele gemakken voorzien. Zo heeft hij een krijtbord om een mooi projectje op te tekenen, een magneet aan de zijkant want als bankschroef fungeert en nog veel meer gaafs. Enig nadeel… Je moet er wel diep in de buidel voor tasten.. Help mijn kind is klusserJe koopt hem hier voor 249 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *