Als je aan Hartje Amsterdam denkt denk je niet direct aan personalized jewelry maar ik kwam deze te gekke shop tegen en dit is echt een van mijn favoriete shops geworden. Van elk sieraad wordt een uniek Hartje Amsterdam juweeltje gemaakt.Bij Hartje Amsterdam worden gepersonaliseerde sieraden gemaakt. Zo kan hier jouw verhaaltje op een armband, ketting of kraaltouwtje worden gemaakt. Het doel is om je te laten stralen, je te inspireren en je hart te volgen.

Het verhaal achter Hartje Amsterdam

Op¨de yogamat op Bali is Hartje Amsterdam ontstaan. Daar kwam Lotte tot de conclusie dat haar leven anders moest. Na jaren in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, wist zij dat haar geluk daar niet langer lag. Het roer moest om. Zij besloot te gaan doen waar zij echt happy van wordt. En dat is ook de boodschap wat zij met Hartje Amsterdam wilt meegeven. Volg je hartje. Geloof in jezelf!

Dit spreekt mij des te meer aan omdat ik ook een volledige carrière switch heb gemaakt. En zo gaaf dat zij dit dan ook zo mooi verwoord.

De producten

Je vindt hier de leukste armcandy´s in het Zilver, Goud of Rose. Je kunt hier je eigen gepersonaliseerde tekst in laten graferen. Zo heb ik hier de namen van mijn dochter in laten graferen en wat ben ik hier blij mee! Je koopt ze hier voor 19,95.hartje amsterdamNaast deze eyecatcher kan je hier ook de beroemde naamtouwtjes kopen. Superleuk met de naam van jezelf, je partner of je mini. Zelfs zag ik een telefoonnummer voorbij komen, ook megahandig natuurlijk om bij je kindje om te doen. Deze is te koop voor zowel volwassenen en kinderen. Ook kan je zelf de kleur van je touwtje kiezen, superleuk toch?

Meer informatie vind je op http://www.hartjeamsterdam.com

2 Comments on Hartje Amsterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *