Valentijnsdag. Het is voor velen een normale dag. Maar stiekem is het toch heel erg leuk om een lief kaartje te ontvangen of verrast worden met een leuk cadeau. Ik geef je graag een aantal tips voor een Happy Valentine.Zelf gaf ik nooit om Valentijnsdag, maar op het moment dat ik een vriend had en deze niet mocht zien omdat hij in het buitenland woonde, vond ik het wel heel erg jammer om deze dag niet met elkaar te kunnen ‘vieren’. Sinds dat moment heb ik ook besloten om elk jaar iets leuks te doen. Uiteraard gaat dit niet om de grote van het cadeau maar om het gebaar en dat je samen bent. Omdat ik ervan overtuigd ben dat iedere vrouw het leuk vindt om verrast te worden, heb ik een aantal fijne items voor je geselecteerd. Wellicht kan je dit lijstje onder de neus schuiven van je geliefde.

8x Valentine presents

Voor dit lijstje ben ik op zoek gegaan naar leuke, praktische en vooral originele cadeautjes.

Beautyproducten zoals een lekkere lipbalm is altijd een verwennerij. Madara verkoopt een hele lekkere. happy valentineJe koopt hem hier voor 10 euro.

Met een parfum scoor je eigenlijk ook altijd wel punten. Marc Jacobs heeft een heerlijke limited edition van Daisy, Kiss. valentineJe koopt de 50ml hier voor 66 euro.

Sieraden voor Valentijnsdag

Sieraden geven is altijd een succes. Hierin heb je natuurlijk oneindig keus en daarom wil ik je heel graag een paar leuke tips geven zodat je lover door de bomen het bos ziet zeg maar;)
Allereerst dit leuke armbandje van Ellen Beekmans. Naast het gave design is hij ook nog eens leuk geprijsd. valentineJe koopt hem hier voor 24,95.

Een megaklapper vind ik een verrassing in de fles. Hoe romantisch! Dit koop je bij Birambi. Zo koop je hier bijvoorbeeld een ketting met initiaal. ValentineJe koopt hem hier vanaf 16 euro. De ketting is verkrijgbaar in het zilver of goud en je kunt er een persoonlijke boodschap bij verzenden.

Ook deze gouden hartjes oorbellen zijn toch super schattig? Daarnaast vond ik ze zo elegant.valentineZe zijn ontworpen door Charlotte Wooning en je koopt ze hier voor 42 euro.

Ook een kookboek mag niet ontbreken. Ik denk dat elke moeder ook ervaart hoe enorm je leven verandert en hoe druk je het ‘ineens’ hebt. Vaak ook nog in combinatie met een baan, sporten, etc. Rens Kroes heeft daarom een mega handig kookboek ‘On the go’ uitgebracht met allemaal lekkere én gezonde meeneem recepten. valentineJe koopt hem hier voor 14,99.

Speciaal voor Valentijnsdag heeft L’Occitane opnieuw de handen ineen geslagen met Soledad. Ze hebben een drietal doosjes uitgebracht met de favoriete bloemen en ingrediënten van L’Occitane. Deze bestaat uit een lippen crème en een heerlijke handcrème. valentineJe koopt ze hier voor 16,50.

En tot slot een verwarmbaar kussen in hartvorm. valentineJe koopt hem hier voor 44,95.

 

Foto credits: Radbag, Charlotte Wooning, Birambi, Ellen Beekmans.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *