Goed nieuws want Etos heeft gloednieuwe stylingsproducten uitgebracht. Elke dag wordt hiermee een good hair day! Deze nieuwe lijn bevat zowel producten voor hem en haar en ook nog eens voor elke coupe. De totaal vernieuwde en ook nog eens verbeterde haarstyling-lijn van Etos bestaat uit een zeer breed assortiment van maar liefst 20 producten, zoals gels voor hem en mousses en haarlak voor haar maar ook Hair oil en producten voor kort krullend haar mogen niet ontbreken.

Vernieuwde lijn Etos

Nieuw toegevoegd aan de lijn zijn de verzorgende Hair Oil, het herstellende Hair Serum en de Sea Salt Spray. Vooral van die laatste word ik erg hebberig. Waarschijnlijk delen vele met mij deze mening want als ik van het strand af kom blijft mijn haar altijd perfect zitten. Hier heeft Etos listig op in gespeeld en vanaf nu kan je deze perfecte look iedere dag voor jezelf creëren.

Prijs

Het mooie aan Etos vind ik dat het mooie producten zijn maar dat ze allemaal vriendelijke geprijsd zijn. Daarmee is de prijs/kwaliteit verhouding altijd gunstig voor je portemonnee. Zo koop je de Sea Salt Spray al voor 4,99 en het haarserum voor 3,99. En ook de Hair oil kost slechts 3,99.Etos Hair lijn

Tips

De lijn heeft voor ieder haartype en coupe het perfecte stylingsproduct. Voor ieder wat wilt en je haar zit beter dan ooit! De producten zijn eenvoudig uit te kiezen aan de hand van de hold factor van het product. Hoe hoger het cijfer, hoe sterker de hold.

Meer informatie over deze producten vind je hier.

2 Comments on Happy hair day with Etos!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *