Wanneer je moeder wordt krijg je vaak een stormvloed aan adviezen die je wel of juist niet moet kopen. Zelf heb ik ervaren dat je zelf dingen moet ondervinden en dan kan je haarfijn vertellen of dit klopt of juist niet. Een van de musthaves naar mijn idee is de Hangloose baby, een boxkleed en hangmat in 1.In een eerder artikel heb ik dit boxkleed al een keer genoemd. Dit keer schrijf ik er een heel artikel over omdat zij een belangrijke prijs hebben gewonnen. Na het winnen van de Baby Innovation Award op de negenmaandenbeurs hebben zij nu ook de Internationale Consumer Award in de wacht gesleept. Dit is een van de hoogtepunten van de toonaangevende baby en peuter beurs in Duitsland.

Het verhaal achter de Hangloose Baby

Hangloose Baby is opgericht door vijf vaders uit Scheveningen. Samen ontwikkelen zij multifunctionele en stoer vormgegeven producten op het moeder en baby de eerste maanden thuis makkelijker en comfortabeler te maken. Hun eerste creatie de ´Hangloose baby hangmat en boxkleed in een´ is uniek in zijn soort en ontving mede daarom the Consumer Award 2016.

De naam Hangloose Baby

De naam Hangloose Baby komt uit de surfwereld en is een wereldwijde begroeting onder surfers, waarbij men aan elkaar aangeeft dat het relaxt gaat. Zo past dit precies bij het merk en het product wat de vaders voor ogen hebben: relaxt, vrij en cool.hangloose baby

Shop Hangloose Baby

De Hangloose Baby is te koop in 3 verschillende kleuren, namelijk ecru, lichtgrijs en donkergrijs. Je koopt ze hier:

hangloose babyDeze ecru hangmat kost 89 euro en je koopt hem hier.

Dit lichtgrijze boxkleed kost ook 89 euro. Hij heeft een prachtige mint groene achtergrond.Hangloose babyJe koopt hem hier.

Deze donkergrijze is ook prachtig. Hij heeft een blauwe onderkant.hangloose babyJe koopt hem hier 89 euro.

Fotocredits: Hangloose Baby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *