Afgelopen week deelde ik al een artikel met shopping tips voor Halloween. Omdat er zo veel leuke reacties op kwamen, deel ik vandaag de toppers van Xenos in een apart artikel. Je kunt bij deze winkel namelijk je lol op voor Halloween. Ben je op zoek naar alleen slingers of juist verkleedkleding? Of liever alleen een pompoen die je ook nog de rest van de herfstperiode kan laten staan? Je kunt echt alle kanten op met hun brede assortiment.

Halloween vieren met Xenos

De tijd waarin Halloween alleen maar buiten onze landsgrenzen gevierd werd, is al lang voorbij. Sterker nog, de populariteit van het feest neemt zelfs toe. Zo wordt er op school steeds meer aandacht aan besteed, maar ook vinden veel mensen het leuk om bijvoorbeeld een themafeestje te organiseren of het huis te versieren. De collectie van Xenos heeft voor dit feest flink uitgepakt. De collectie bestaat dit jaar uit maar liefst 100 items. Ik licht er vandaag enkele voor je uit.

Deze letterslinger koop je hier voor €2,99.

Deze lichtslinger bestaat uit maar liefst 10 spookjes. Je koopt hem hier voor €5,99.

Het dansende skelet koop je hier voor €14,99. Met de song ‘Sexy and I know it’ zal hij vele mensen aan het lachen maken.

De servetten koop je hier voor €1,99.

Voor de dag komen als gothic? Ik heb niet meteen die ambitie, maar misschien kan ik er wel een van mijn volgers enthousiast mee maken? Het is natuurlijk ook een idee voor de carnaval van het voorjaar. Je koopt hem hier voor €16,99.

Heb je meer inspiratie nodig of ben je benieuwd welke leuke spullen Xenos nog meer in de collectie heef? Bezoek dan de website.

Wij zijn heel benieuwd of jij dit feest gaat vieren en hoe je dit gaat invullen. Leuk als je dit met ons deelt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code