De voorjaarscollectie hangt al even in de winkels en nu begint ook nog eens het mooie weer! De lente is officieel begonnen. Ook in huis is het dan tijd om het een en ander te veranderen. Zo worden er weer nieuwe bloemen in huis gehaald. Maar ook de ramen worden weer eens extra gelapt. En hoe leuk is het dan om ze op te pimpen om met krijtstiften? Je denkt misschien ‘huh krijtstiften?’ Ja, je hoort het goed. Je kunt namelijk met krijtstiften hele leuke DIY krijtstifttekeningen op het raam maken. Je kunt ervoor kiezen om zelf een tekening te maken of gebruik te maken van een sjabloon. Hierdoor hoef je geen gouden handen te hebben en is het voor iedereen weggelegd om een mooie tekening te maken.

Lente

Bij de webshop van blog Badschuim kan je printbare sjablonen kopen voor een DIY raamversiering. Naast leuke bloemen, om het lentegevoel in huis te halen, kan je ook persoonlijke sjablonen laten maken, voor bijvoorbeeld een verjaardag of een geboorte. Maar ook quotes, jaargetijden, feestdagen, dieren, planten zijn razend populair.

Hoe werkt het?

Op de website staat een eenvoudige uitleg, zodat dit echt voor iedereen uit te voeren is. Na betaling ontvang je een download en print je de tekening uit. Elk sjabloon is verkrijgbaar in een grote en kleine maat, waardoor ze voor iedereen geschikt zijn.

Het werkt heel eenvoudig. Nadat je de sjabloon hebt uitgeprint, plak je hem op het raam. Je trekt vervolgens de tekening over met een krijtstift en het raam is op gepimpt met jouw eigen DIY tekening. Easy peasy toch?! De krijtstiften zijn onder andere te koop bij Hema, Bruna en Bol.com.

De sjablonen zijn verkrijgbaar vanaf 3,95 en maandelijks komen hier nieuwe ontwerpen bij. Meer informatie vind je op de webshop van Krijtstifttekening.lente

 

/ Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Krijtstifttekening /

1 Comment on Haal de lente in huis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *