Ben jij ook zo’n fan van dierenkoppen aan de wand? Wij zijn hier thuis begonnen met de leeuw en ons doel is om ooit ‘The Big Five’ in huis te halen. Zo verwerken we Regan’s roots ook een beetje in huis. Maar is het moeilijk om te kiezen? Ga dan voor een geschenkdoos. In dit artikel vertellen we je waarom. 

Geschenkdoos met dierenkoppen

Zoals de meesten van jullie wel weten, komt Regan uit Zuid-Afrika. We gaan hier geregeld heen op vakantie, maar het is ook leuk om zijn Afrikaanse roots een beetje in huis te verwerken. Nu de dierenkoppen helemaal hot zijn, is dit natuurlijk een uitgelezen kans.

Wij zijn begonnen met de leeuwenkop, maar de hamvraag luidt dan: wat wordt nu de volgende? Wordt het een giraffe of bijvoorbeeld een olifant? Met de geschenkdoos van Wild & Soft los je dit dilemma eenvoudig op. Hier zitten namelijk drie dierenkoppen in. De doos is gevuld met een minileeuw, een mini-olifant en een minigiraffe. Ze zijn heerlijk zacht en knuffelbaar en ideaal om een gezellige safarikamer op te pimpen. Geschenkdoos

Wil je geen grote gaten in de muur boren? Geen probleem! Er zit een klein lusje aan de achterkant, waarmee je de kop eenvoudig ophangt.

Je koopt deze geschenkdoos bij Kids with Flair voor €59,95.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *