Iedereen kan wel eens een beetje extra geluk gebruiken. Bij een examen, spannende wedstrijd of bij ziekte. Maar ook een huwelijk, samenwonen, verloving of geboorte zijn van die momenten dat je iemand graag een beetje extra geluk wenst. Hoe leuk is dit om met een klein maar vooral bijzonder cadeautje zoals gelukspoppetjes te kunnen doen? Maar ook het cadeautje zelf versieren met een van de gelukspoppetjes is superleuk om te doen en om te geven voor tal van gelegenheden. Met meer dan 125 verschillende gelukspoppetjes in het assortiment, is gelukspoppetjes.eu het adres voor wie op een unieke manier een portie geluk wil schenken.gelukspoppetjes

Zelf hou ik er altijd van om op een originele manier iets te ontvangen en te geven. Dit hoeft niet om een hoog bedrag te gaan maar om het idee. Daarom vind ik deze gelukspoppetjes zo gaaf aangezien je dan net even dat extra’s geeft waardoor het direct bijzonder wordt.

Over gelukspoppetjes.eu

Gelukspoppetjes.eu is de grootste leverancier van geluk in Europa. Onderneemster Jans wordt dan ook heel erg blij dat zij dagelijks bezig mag zijn met het verspreiden van een beetje geluk.

Collectie

Haar collectie bestaat uit honderden producten die te maken hebben met geluk. Zo verkoopt zij de bekende gelukspoppetjes in talloze uitvoeringen. Naast deze populaire poppetjes verkoop zij ook geluksengeltjes, gelukskaartjes, DIY-pakketjes, notitieblokken, stickers en pennen. Ook kan je hier terecht als je iemand een abonnement wenst te geven met een jaar vol geluk. Dit is een uniek concept. De gelukkige ontvanger krijgt dan een jaar lang, iedere maand een beetje geluk door middel van een cadeautje uit deze leuke shop. Denk hierbij aan een ben, een notitieblokje, een sleutelhanger met bijvoorbeeld je naam en meer.

Een greep uit de collectie

De houten gelukspoppetjes kosten slecht 0,23 cent per stuk. Je vindt ze in talloze uitvoeringen. gelukspoppetjesJe koopt ze hier.

Maar ook om als kraamkado te geven vind je hier de leukste exemplaren. Wat vind je bijvoorbeeld van dit schattige setje? gelukspoppetjesJe koopt ze hier voor 0,30 per stuk.

Dit vierkantje notitieblokje is een van mijn favorieten. Zo handig. gelukspoppetjesDe afmeting is 10 bij 10 cm en je koopt hem hier voor 0,75.

Ook zo enthousiast geworden? Je vindt hier meer informatie.

 

Foto credits: gelukspoppetjes.eu en eigen database

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *