Met de decembermaand in het vooruitzicht is voor de meesten een maand van gezelligheid én lekker eten. Hierbij horen uiteraard ook mooie kookspullen. Dille en Kamille weet hier wel raad mee. Je vindt hier ook dit jaar weer volop inspiratie om feestelijk te koken. Zelf ben ik altijd gek op de winkel Dille en Kamille. Ik kan er uren struinen en kan er eigenlijk altijd wel slagen voor iets leuks. Of voor een kado of om mijzelf te verwennen. Dille en Kamille heeft ook dit jaar een winkel vol met prachtige kookboeken en heerlijke ingrediënten. Maar ook de handige keukenhulpjes die het bereiden van je feestmaal nog leuker en gemakkelijker maken. Ik heb een aantal toppers voor je op een rij gezet.

8x Feestelijk kokenFeestelijk kokenBraadthermometer 8,95feestelijk-koken2Granieten vijzel 22,50.feestelijk-koken3Kookboek ‘Keukengeheimen’ 12,95.feestelijk-koken4Pannen vanaf 42,50 per stuk.feestelijk-koken5Ovenschalen vanaf 6,95.feestelijk-koken6Weegschaal 29,95.feestelijk kokenLinguine met citroen en peper 4,50.feestelijk-koken8Citroenpersje vis 4,95.

Italiaans kersmenu

Heb jij al een idee hoe het kerstmenu er dit jaar uit gaat zien. Voor mij is dit een verrassing. We gaan het vieren bij onze familie in Kaapstad, mijn schoonfamilie en het schijnt heel groots te worden met een groot buffet. Ben reuze benieuwd.

Mocht je zelf nog een idee nodig hebben.. Je kunt bijvoorbeeld een Italiaans kerstmenu gaan bereiden. Ook hier vind je bij Dille en Kamille de juiste spullen om feestelijk te koken. Ik wens je alvast heel veel plezier met alle voorbereidingen.Feestelijk koken

Ook voor kadootjes ben je bij Dille en Kamille aan het juiste adres. Meer informatie vind je hier op hun website.

 

Foto credits: Dille en Kamille

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *