Voor mijn blog ben ik altijd op zoek naar leuke shops, mooie merken en het  laatste nieuws. Ik kom dan ook dagelijks prachtige items tegen en heb daarom besloten om te starten met maandelijkse musthaves. Deze maand de ‘Februari Musthaves’. In dit overzicht deel ik graag super gave items die ik zo gaaf vind dat ik je deze absoluut niet mag onthouden.

8x Februari Musthaves

Bovenaan dit lijstje staan de dekens van Mats & Merthe. Deze adembenemende dekens zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook nog eens van hoogwaardige kwaliteit én lekker zacht. De collectie telt 4 verschillende collecties, namelijk de grachten, de kabel, de molen en de beren. De afmeting van het ledikantlaken  is 100×150 cm en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. februarimusthavesJe koopt hem hier voor 99 euro.

En wanneer je echt op zoek bent naar een eyecatcher dan verkoopt Mats & Merthe ook een casmere wiegdeken. Ik ben verliefd! Hij is verkrijgbaar in het blauw en het zacht roze. februari musthavesJe koopt hem hier voor 219,99. En hier zegt dan mijn portemonnee een beetje ‘Auwww’ van.

Mijn oog valt ook op dit leuke muziekdoosje van Huisjeno56. Hij is verkrijgbaar in legergroen en pastel roze. februari musthavesJe koopt hem hier voor 22,50 euro.

Met dit koude weer mag een lekkere crème ook niet ontbreken. Daarom vind ik het dan ook een must om deze bodylotion in dit rijtje ´Februari Musthaves´ op te nemen. Het grote voordeel van deze crème is dat hij geurvrij is, gemaakt van natuurlijke ingrediënten, niet prikt op de huid en geen allergische reactie veroorzaakt. Daarnaast vind ik hem ook nog eens leuk geprijsd.februari musthaves Je koopt hem hier voor 8,39 euro.

En hoe leuk zijn deze babyslofjes voor je babyboy? Gemaakt van 100% natuurlijk leer en voelen daardoor heerlijk zacht aan.Februari musthaves Je koopt ze hier voor 42,95.

Gelukkig schijnt het aankomende week beter weer te worden en er wordt zelfs gesproken over een ´lentegevoel´. Dan is het de hoogste tijd om de fiets of step uit de schuur te halen en er op uit te gaan. Zelf hebben wij de Mini Micro step deLuxe en die wordt hier veelvuldig gebruikt. microstepJe koopt hem hier voor 99 euro en is verkrijgbaar in allerlei vrolijke kleuren.

Een lekker kopje koffie

En na het avondeten hoort een kopje koffie toch? Bij ons thuis is dat voor Olivia een kopje water mét een lepeltje, maar denkbeeldig drinkt zij met ons mee. Hoe leuk is dat dan om haar eigen kopje koffie te laten maken met deze set? februari musthavesJe koopt hem hier voor 29,99 euro.

Tot slot nog een leuke puzzel om de tijdens het spelen de fijne motoriek te ontwikkelen. februari musthavesDeze leuke aankleedschuifpuzzel koop je hier voor 18,99.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *