Evenemententip – Wil je eens een avond uit zonder kids? Of gaan jullie liever met vrienden op pad? Wellicht is dit evenement dan iets voor jullie? Op vrijdag 9 december van 19:00 – 22:00 uur organiseert Junts fashion & More in samenwerking met Automotions Mercedez-Benz Goes een modeshow (en meer..) voor zowel de heren als de dames.

junts-fashion-1

Informatie evenement

Vanaf 19:00 wordt je van harte welkom geheten in de Automotions Mercedez-Benz garage te Goes. Met Junts Fashion & More als initiatiefnemer wordt er a.s. vrijdag namelijk een gevarieerd programma aangeboden. Tijdens de modeshow zal de kleding van Junts Fashion & More geshowd worden in combinatie met schoenen van Coco, sieraden van Ineke Otte, make-up door Elegant Beauty en het haar door Endless Hair.

Op deze avond worden er meerdere modeshows gegeven op de volgende tijdstippen:

  • 1ste modeshow: 19.30,
  • 2de modeshow: 20.30,
  • 3e modeshow: 21.30.

Naast de modeshow, waarin ‘bekende’ merken en labels zich promoten, is er o.a. een chocolade proeverij, een whiskey proeverij, kun je je nagels laten lakken en je haar laten stylen. Ik zeg een win-win situatie !  Spreek vooraf wel even af wie de BOB is, om misverstanden te voorkomen.. 😉

Standhouders evenement

Deze avond zal in het teken staan van mode en beleving voor zowel de man als de vrouw. De volgende standhouders zullen onder andere meer aanwezig zijn:

junts-fashion-2

Evenemententip – GRATIS ENTREE

De entree is gratis en je ontvangt gedurende deze avond een gratis hapje en drankje. Dus komt allen a.s. vrijdag naar Automotions Mercedez-Benz te Goes en geniet van diverse fantastische belevingen. Geef je daarom snel op via deze link.

Locatie: Automotions Mercedes-Benz, Albert Plesmanweg 2, 4462 GC te Goes.

Tot vrijdag,

Liefs,

Jacolien

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *