Zoals jullie wellicht merken, gaat het goed met Onlinelifestyemagazine. Ons team is dan ook weer uitgebreid en Simone komt ons team versterken. Daar zijn wij heel blij mee! Deze mama van peuter Isa stelt zich vandaag graag aan jullie voor. Lezen jullie gezellig mee?

Even voorstellen: Simone

Mijn naam is Simone (30) en ik woon samen met Raymond (42), onze ondernemende twonager Isa en doodle pup Ollie in het zonnige zuiden. Ik werk 3 dagen in de week als Social Media Manager bij een verzekeraar, een heel erg leuke en afwisselende baan. Naast the Momlife en mijn werk houd ik mij ook graag bezig met fotograferen, interieurstyling, reizen en tennis. Die laatste is tevens de plek waar Ray en ik elkaar hebben leren kennen.

Mijn liefde voor interieur

We wonen in een vrijstaand nieuwbouwhuis, dat Raymond zelf heeft laten bouwen. Ik kan me hier helemaal uitleven als interieuraddict. De stijl waar we beide van houden, is Scandinavisch, maar met stoere, industriële elementen. Ons volgende project wordt de slaapkamer van Isa. Nu ze eigenhandig haar ledikantje uit klimt, vinden we het hoog tijd voor een echte peuterkamer! Binnenkort een blog over de vorderingen hiervan! Ook andere projecten ga ik met jullie delen. Zo willen we in de keuken een muur met betonlook en willen we ons dakterras gaan omtoveren tot een soort van ultimate rooftop bar.

Mijn liefde voor reizen

In onze vrije tijd gaan we veel op pad samen. Ik geniet van de momenten dat we met ons gezin samen zijn. We bezoeken dan vaak de mooiste plekjes. Isa is helemaal in haar element op het strand en in de natuur. Onze laatste trip ging naar Tenerife. We zijn in maart geweest en het was gemiddeld 24 graden. De ideale bestemming dus, als je in de winter naar de zon wilt en geen 10 uur in het vliegtuig wilt zitten. Het was de eerste vliegreis voor Isa en ze vond het helemaal geweldig, ondanks een paar ‘Ik wil mijn gordel nu even niet om, ook al hebben we turbulentie’-momentjes op de heenreis.

Wat kunnen jullie van mij verwachten?

Ik hoop een frisse, roodharige toevoeging te zijn aan het bloggersteam van Onlinelifestylemagazine. Ik ben in ieder geval zo enthousiast als een jonge hond! En thanks to Ollie, heb ik aan den lijve mogen ondervinden hoe enthousiast die eigenlijk zijn. Volg dus vanaf nu hier mijn verhalen over de trips die we maken, the Momlife samen met mijn lieve, ondernemende wervelwind Isa en mijn liefde voor interieurstyling. Veel leesplezier!

X
Simone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code