Hi allemaal! Zoals ik in mijn diary al aankondigde, is het team van Onlinelifestylemagazine.com weer uitgebreid. Omdat het de afgelopen tijd zo druk is en omdat de blog zo blijft groeien, heb ik een helpende hand aangenomen: Sanne. Ze stelt zich graag even aan jullie voor!

Even voorstellen: Sanne

Sanne

Hallo allemaal! Ik ben Sanne, 23 jaar en afkomstig uit het Belgische Hasselt. Ik ben leerkracht Nederlands en informatica van opleiding en momenteel studeer ik in Antwerpen om een master Taal- en letterkunde te behalen.

>> LEES OOK: Herfstvakantietips

Mijn vrije tijd breng ik het allerliefst door met mijn familie en mijn vriendinnen. Ook kan ik erg genieten van wandelingen en het ontdekken van steden. Verder shop ik ook héél graag, en daarvoor zit ik in Antwerpen natuurlijk helemaal op de juiste plek! Natuurlijk probeer ik ook nog zoveel mogelijk uit de laatste jaren van mijn studententijd te halen.

Sanne

Ik ben verder ook nog meter van de twee liefste, mooiste en schattigste kindjes van de wereld: Senn en Juliette. Ze zijn allebei één jaar oud en ik hou er enorm van om ze te verwennen, zoals het een echte meter betaamt!

Mijn taak op Onlinelifestylemagazine.com

Wat zal ik de komende tijd betekenen voor deze blog? Ik zal instaan voor de content managing en de eindredactie. Dat houdt onder meer in dat ik nog eens een laatste blik werp op de artikels alvorens ze gepubliceerd worden. Ik kijk er enorm naar uit om aan de slag te gaan en ik vind het een hele eer dat ik deel mag uitmaken van dit fantastische team!

>> Volg ons op Facebook

 

Liefs, Sanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *