Omdat ik vaak vragen krijg wie hier achter deze leuke mamablog leek het mij de hoogste tijd om mijzelf wat uitgebreider voor te stellen. Ik laat jullie zien wie ik ben, hoe mijn gezin eruit ziet, wat mijn passie is en wat mij gelukkig maakt.  Lees je mee in mijn rubriek ‘even voorstellen’.Zo’n 5 maanden geleden heb ik mijn hart gevolgd en ben ik een mamablog begonnen. Voorheen werkte ik in het ziekenhuis, had een goede baan maar werd ziek. Ik zal daarover niet teveel in detail treden maar ben behoorlijk ziek geweest. Als je ‘ineens’ de hele dag thuis bent dan ga je heel goed nadenken over van alles en nog wat. Regan was die periode nog in Kaapstad.

Carrière switch

Toen merkte ik al snel dat ik helemaal niet gelukkig werd van het werk wat ik deed en besloot om mijn hart te gaan volgen. Na een paar inspirerende boeken te hebben gelezen en gesprekken met een coach heb ik besloten om het roer rigoureus om te gooien. Ik besloot mij te gaan focussen op dingen waar ik heel veel energie uit haalde en wat niet mijn energie leeg trok. En zo was de mamablog Onlinelifestylemagazine.com geboren.

Lifestyle- en mamablog

Ik kreeg vaak complimenten van familie en vrienden over dat ik altijd leuke ideeën had. Ik merkte dat ik deze creativiteit helemaal kwijt kon ik deze blog. Ik vind het heerlijk om uren te struinen naar leuke kado’s, mooie outfits, inspirerende foto’s en ga zo maar door. Het is voor mij dan ook een grote passie geworden om andere te inspireren en te enthousiasmeren met deze blog.

Even voorstellen: Privé

Ik woon gelukkig samen met Regan en onze 2 jarige dochter Olivia. Het heeft wat voeten in de aarde gehad om Regan naar Nederland te krijgen maar we zijn ontzettend blij dat we nu compleet zijn. Regan komt uit Kaapstad en wij gaan hier in december naartoe op vakantie. Ik ben de dagen nu al aan het aftellen. De laatste keer dat ik met Olivia naar Kaapstad ging was 20 maanden geleden dus superleuk en ook wel spannend om nu terug te gaan.Even voorstellen

Waar mag je mij voor wakker maken?

Naast onze grote liefde voor Kaapstad kan je mij ’s nachts wakker maken voor thee en ben ik dol op chocolade. Met Olivia gaan wij bijna wekelijks naar de kinderboerderij, buiten steppen of naar het bos. Daarnaast gaan wij wekelijks naar de bibliotheek om boekjes te lenen. Ik ben namelijk gek op lezen samen met haar.

Tot slot

Ik wens je heel veel leesplezier op Onlinelifestylemagazine.com!

xx

Judith

2 Comments on Even voorstellen: owner Judith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *