Onlinelifestylemagazine blijft groeien! Weer mag ik jullie voorstellen aan een nieuwe blogger. Tanja is moeder van twee kindjes en zal één keer per maand bloggen over haar ervaringen met het moederschap en alles wat daarbij komt kijken. Zij zal zichzelf aan jullie voorstellen.

Even voorstellen: Tanja

Mijn naam is Tanja van Steenis-Konijn. Ik ben 32 jaar, 8 jaar getrouwd met Richard en moeder van Mees (2 jaar) en Tessel (5 maanden). Met mijn gezin woon ik in het kleine dorpje Lexmond waar we zes jaar geleden een oud dijkhuis kochten. Tot op de dag van vandaag zijn we aan het verbouwen en het is een beetje een neverending project, maar het huis en het plekje maken veel goed.

Nieuwe blogger TanjaHet moederschap vind ik (meestal) één groot, chaotisch feest. Voordat ik zwanger werd van Mees heb ik vijf jaar lang de hele medische molen doorlopen omdat een zwangerschap uitbleef. Uiteindelijk heb ik 5 mislukte IUI-behandelingen en drie ICSI-behandelingen ondergaan voor ik zwanger raakte van Mees. Wat was ik blij toen ik hem gezond en wel in mijn armen had. Toen Mees één jaar was begonnen we na te denken over een tweede kindje. Met het idee dat het weer lang kon duren voor ik zwanger zou zijn, meldden we ons alvast aan voor een nieuw medisch traject. Ik kan wel zeggen dat we lichtelijk in shock waren toen ik kort daarna ontdekte dat ik zwanger was en dus de geplande afspraak af kon zeggen. Een prachtige verrassing en zo welkom: op 24 oktober 2016 werd onze dochter Tessel geboren.

Nieuwe blogger Tanja

Met twee kinderen in de luiers en een baan van 28 uur per week ben ik best druk. Gelukkig lukt het om regelmatig wat voor mezelf te doen. Een keer per week maak ik mijn hoofd helemaal leeg tijdens een uurtje paardrijden. Daarnaast vind ik het heel leuk om te experimenteren met de camera, is de inrichting van mijn huis een hobby van me en word ik heel blij van een wijntje met vrienden in de zon of aan de keukentafel, al dan niet met lekker eten erbij.

Wat kunnen jullie van Tanja verwachten?

In mijn blogs wil ik jullie laten meegenieten van mijn ervaringen met het moederschap. Ik zal schrijven over alle mooie en ontroerende momenten, komische situaties en angsten die je als moeder altijd lijkt te hebben. Ik hoop dat jullie mijn verhalen zullen herkennen, er om kunnen lachen en er misschien ook wat steun aan zullen hebben. Want laten we eerlijk zijn: als het gaat om opvoeden doen we allemaal maar wat en hopen we dat het goed uitpakt.

Tot snel!

Tanja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *