Het blijft goed gaan met Onlinelifestylemagazine. Ik mag jullie dan ook vol trots weer een nieuwe topper voorstellen: Saskia. Zij woont met haar partner in Schotland, geniet volop van de prachtige omgeving en wordt heel gelukkig van hardlopen, zwemmen of yoga. Daarnaast is zij trotse moeder van 2 prachtige zoons. Zij zal voor de blog jullie gaan voorzien van boeiende content over hoe het is om te verhuizen met jonge kids, hoe je een weg moet vinden in een vreemde omgeving en meer.

Zij stelt zich eerst graag aan jullie voor.

Even voorstellen: nieuwe blogger Saskia

Mijn naam is Saskia, 28 jaar en al bijna 4 jaar getrouwd met Martijn. Ik ben moeder van 2 super lieve jongens, Daan(2) en Gijs(7maanden). Bijna twee jaar geleden zijn wij met ons gezin naar het ontzettend mooie Schotland verhuisd. Wat een geweldig land om in te wonen! Het nationaal park ‘Loch Lomond & the Trossachs’ ligt praktisch in onze achtertuin en we wonen op de grens van de Lowlands en de Highlands. Wij trekken dan ook graag onze wandelschoenen aan voor een lange wandeling met onze hond Diesel, picknicken of BBQen langs een groot meer of gooien de kampeerspullen in de auto om te gaan (wild) kamperen. Ik vind het ontzettend leuk om nieuwe mensen te leren kennen, ben gek op reizen, ben een echte coffee-lover en een enorme hobby bakster. Verder voel ik me weer helemaal blij en kiplekker na een stukje hardlopen, zwemmen of yoga.

nieuwe blogger Saskia

gezin Saskia bij kampvuur

Buitenland en ondernemen

Vanaf het moment dat we hier wonen heb ik als grafisch ontwerper mijn eigen bedrijf opgezet. Eerst heb ik mij alleen gefocust op bruiloften met The Wedding Press. Nadat ik steeds vaker opdrachten kreeg voor ander grafisch werk en mijn hoofd vol loopt met ideeën heb ik ook The Paper Press opgezet. Ondernemen op een afstand, jonge kinderen, een man die met regelmaat een paar dagen of weken weg is en je familie en vrienden niet in de buurt is soms best een uitdaging, maar wat zijn wij blij dat we dit avontuur zijn aangegaan!

zoontje Daan van Saskiazoontje Gijs van Saskia

Wat kun je van Saskia verwachten?

Het is erg bijzonder om met kleine kinderen in Schotland te wonen. Daarom vertel ik jullie 1x per maand graag over ons leven met kinderen in het buitenland. Daan is in Nederland geboren en Gijs in Schotland. Het is erg leuk om de verschillen te zien tussen beide landen wat betreft zwangerschap en bevallen. Wij zijn een actieve familie en zitten niet graag stil. Ik vertel jullie dan ook graag over wandelen in de bergen met kinderen op de rug, wildkamperen in augustus terwijl het ‘s nachts onverwacht ging vriezen, het vliegen naar Nederland in je eentje met 2 kleine kinderen, een peuter dat in 2 verschillende talen tegelijk leert praten en hoe we van plan zijn dat straks terug in Nederland gaan proberen te onderhouden.

 

Fotocredits: Saskia

 

 

2 Comments on Even voorstellen: nieuwe blogger Saskia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *