Zoals ik al eerder heb aangegeven ben ik achter de schermen druk bezig met het vormgeven en uitbreiden van ons team. Ook vandaag heb ik leuk nieuws om met jullie te delen. Ik mag jullie namelijk voorstellen aan een nieuwe topper; Sabine. Ik ben ontzettend blij met haar!Zij stelt zich graag aan jullie voor.

Even voorstellen: nieuwe blogger Sabine

Een nieuw gezicht bij het blogteam van onlinelifestylemagazine! Sabine Broekhuisen (31) is mijn naam, maar momenteel wordt ik eigenlijk voornamelijk aangesproken als “mama”. Mama, ik vind het, het mooiste compliment dat je kunt krijgen. Iedere dag wakker worden met “mama, ik ben wakker” is het fijnste dat er is.

 

Nieuwe blogger.

Geluksmomentjes

Begin dit jaar ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan. Ik ben met de opleiding Toegepaste Psychologie gestart. Daarnaast geniet ik volop van de geluksmomentjes met mijn grote liefdes, Sam (3), mijn man Sander (35) en onze hond Philou. Plots een nieuwe uitdaging aangaan, studeren en een peuter van 3 vraagt wel om de nodige uitdagingen. Gelukkig heb ik hier inmiddels al redelijk mijn weg in gevonden. Al kom ik nog te vaak die spreekwoordelijke man met de hamer tegen. Maar ja, wat wil je met een peuter in huis…

Spannend jaar

Het wordt een spannend jaar voor ons, na 2 mislukte ivf pogingen en het nieuws dat we geen tweede kindje konden krijgen, wacht ik op een oproep voor een operatie. De operatie maakt een laatste ivf poging wellicht toch nog mogelijk! Dolblij en vol spanning gaan wij de komende tijd tegemoet.
Nieuwe blogger Sabine

Ik word blij van:

  • Reizen, o.a. Ibiza.
  • Muziek, mijn favoriete nummer is A Sky Full of Stars van Coldplay. Deze werd veel gedraaid toen Sam net geboren was. We dansen er vaak samen op, het liefste zo gek mogelijk!
  • Lekkere cappuccino.
  • “Netflixen”.
  • Familie en vrienden, ik hou van mensen om me heen!
  • Zonnebrillen.
  • Kleren voor Sam kopen.
  • Uiteraard word ik het meeste blij van Sam, het is misschien een cliché, maar toch echt waar!

Wat jullie van mij kunnen verwachten

Met mijn blog wil ik graag laten zien hoe het is om de ballen hoog te houden als je o.a. studeert met een peuter in huis en uiteraard de spanningen rondom een operatie en ivf. Daarnaast maak ik natuurlijk genoeg mee met zo een kleine wijsneus in huis!

Ik heb er zin in!

Liefs Sabine

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *