Wellicht komt Romy je bekend voor? Dat klopt, zij deelde namelijk afgelopen weekend haar ervaringen over het moederschap. Na leuk contact kan ik het goede nieuws met jullie delen, dat zij ook vanaf nu deel uitmaakt van ons enthousiaste team. Ik ben ontzettend blij met haar!

Afgelopen weekend gaf zij al aan momenteel in Bangkok te wonen, samen met haar partner en dochter Lois. Zij stelt zich graag aan jullie voor. blogger romy

Even voorstellen: Romy

Mijn naam is Romy, 23 jaar trotse mama van Loïs Ivy (14 maanden) en partner van Ricardo.
Ik woon met mijn gezinnetje tot eind mei in Bangkok. Wij zijn hier voor mijn vriend zijn werk. Ik zorg fulltime voor Loïs en geniet daar enorm van! Dingen die ik leuk vind om te doen, zijn shoppen, koken, bakken en lekker uiteten gaan natuurlijk. Ook hou ik onwijs van interieur, stylen, mixen, matchen, noem het maar op. Voordat wij op 1 januari vertrokken zijn, hebben wij ons huis verkocht en ook alweer een nieuw huis gekocht. Als wij thuis komen, gaan wij een fikse verbouwing tegemoet en mag ik mijn nieuwe huis weer helemaal opnieuw inrichten, ik kijk hier dan ook erg naar uit!blogger romyromy

Wat kunnen jullie van onze nieuwe blogger Romy verwachten?

Ik zal hier eens per maand een artikel schrijven over alle avonturen die wij hier meemaken. De reizen en vakanties met een temperamentvolle dreumes en de daarbij behorende tips om haar rustig te houden! Als wij straks weer geaard zijn op Nederlandse bodem, zal ik ook de gave nieuwe kinderkamer van Loïs en de rest van het huis laten zien.

Ik heb er in ieder geval heel erg veel zin in en kijk er naar uit om jullie reacties te lezen!blogger romyblogger romy

Jullie horen snel van mij!
Liefs, Romy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *