Het blijft goed gaan met Onlinelifestylemagazine. Vol trots mag ik jullie dan ook voorstellen aan onze nieuwe topper Rianne. Rianne komt uit De Lier en is trotse mooeder van Belle Jace. Zij vertelt graag wat zij voor Onlinelifestylemagazine gaat betekenen. Maar eerst stelt zij zich graag voor.

Even voorstellen: nieuwe blogger Rianne

Mijn naam is Rianne, ik ben 33 jaar oud en samen met mijn vriend Bram woon ik in De Lier, een dorpje in het Westland.
Op 2 augustus 2016 werden wij trotse ouders van onze mooie dochter Belle Jace.
Belle werd precies 1 maand te vroeg geboren, maar is een stoere, flinke meid en heeft gelukkig nooit ergens last van gehad.Rianne

Dagelijks leven

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als marketing en communicatie medewerkster bij Avonturia de Vogelkelder in Den Haag, maar maak binnenkort de overstap naar Westbeach Events. Organiseren en plannen zijn mijn sterkste kanten, maar hé! We hebben een kleintje, dus dat was thuis even aanpassen;)Nieuwe blogger Rianne

Wat kunnen we van Rianne verwachten?

Het is zo cliché maar de komst van zo’n prachtig mini mensje zet je leven volledig op z’n kop. De dagelijkse dingen worden anders en ik maak me druk om dingen waar ik me nog nooit druk om heb gemaakt. Daarentegen lijken de dingen waar ik altijd druk om maakte ineens totaal onbelangrijk…nieuwe blogger RianneOchtends op tijd de deur uit en dan ook nog eens mèt make-up op en haren in model vind ik soms nog steeds een uitdaging.
Er gaan complete tassen mee voor de kleinste ritjes buitenshuis en ik spot mensen met een verkouden neus of mogelijke koortslip op kilometers afstand!

Ineens ben je mama, maar ook nog eens werknemer en natuurlijk niet te vergeten partner van! De grootse uitdaging vind ik toch nog steeds de balans vinden tussen deze drie nieuwe “ik’s” en in deze zoektocht neem ik je graag mee.
Hopelijk vaak herkenbaar, soms onhandig of onzeker, maar bovenal dolgelukkig met deze mooiste baan ter wereld!

Ik heb er zin in!! Tot snel!

Rianne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *