Yeahhh, we hebben er weer een nieuwe topper bij. Ik was voor de blog op zoek naar een foodblogger. Omdat eten en kids soms moeilijk samen gaan en het zo belangrijk is, was ik op zoek naar een goede foodblogger die graag lekkere én gezonde recepten met ons wilt delen. Pauline is daarom ook een enorme aanwinst en stelt zich bij deze graag aan jullie voor. Ik ben uiteraard mega blij met haar. Niet alleen als fantastische toevoeging voor de site maar ik ben ook diep onder de indruk geraakt van haar eigen blog. Ze maakt heerlijke gerechten en maakt fantastische foto´s. We zijn ontzettend blij met haar in ons team.

Even voorstellen: Pauline

Vanaf deze maand mag ik mij aansluiten bij het bloggers team van Onlinelifestylemagazine. En wie ik ben dat zal ik je vertellen.

Mijn naam is Pauline en ik woon met manlief in de Haarlemmermeer. Wij zijn de trotse ouders van twee, inmiddels volwassen, zonen. Ik ben werkzaam in de kinderopvang en werk 4 dagen met veel plezier op een buitenschoolse opvang. In mijn vrije tijd sta ik vaak in de keuken te kokkerellen. Onze kinderen motiveerden mij om een blog te beginnen. Zij maakten een account aan en Pienskeuken werd geboren. Inmiddels ben ik bijna 2 jaar actief met het blog. Ik kook en bak zonder geraffineerde suikers, pakjes en zakjes en andere toevoegingen die helemaal niet nodig zijn om eten lekker te maken. Ik hanteer de 80/20 regel. 80% van wat ik eet maak ik zelf. Van crackers tot pastasaus, van soep tot salade. Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt er wel een recept van op Pienskeuken. De keuze is reuze. Sinds kort kun je ook bestellingen plaatsen op mijn site.  pauline

Naast het kokkerellen ben ik een enthousiast hardloper en fiets ik veel.

Wat kunnen we van Pauline verwachten?

Vanaf deze maand deel ik zeker 1 keer per maand een recept. Van gezonde tussendoortjes (handig om mee te geven naar school) tot snelle maaltijden als je een keer niet zoveel tijd hebt om uitgebreid in de keuken te staan. Ik heb er enorm veel zin in!

 

Meer informatie over Pauline en haar lekkere recepten vind je hier.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *