Vandaag mag ik wederom goed nieuws met jullie delen! Ik mag jullie namelijk voorstellen aan weer een nieuwe aanwinst, Natasja. Zij is een vlotte moeder van Bram, die zich omschrijft als onder andere chaoot, gezelschaps- en gezelligheidsdier, levensgenieter en Shopaholic, met name kinderkleding.  Ze bruist van de ideeen voor de blog en zal jullie dan ook van leuke content gaan voorzien. Zo zal zij gaan schrijven over adoptie, haar ervaringen van het moederschap en veel meer. Zij stelt zich eerst graag aan jullie voor.

Even voorstellen: nieuwe blogger Natasja

Mijn naam is Natasja en ik woon samen met Arjan in Zuid-Holland. Sinds november 2015 zijn wij ouders van het leukste jongetje van de wereld: Bram!
Na jarenlang medische traject en een langdurige adoptieprocedure was het dan eindelijk zo ver. We mochten afreizen naar Amerika om onze zoon (toen 12 dagen oud) op te halen.
We genieten enorm van het ouderschap en ik neem je graag mee in ons dagelijkse leventje, vol met chaos en plezier.mom Natasja

Achtergrond

Ik ben een zelfbenoemde uitzend dinosaurus 😉 en werk al jaren in de uitzendbranche bij Zuidgeest. Op dit moment werk ik 32 uur per week als Recruiter. Daarnaast ben ik actief op Social Media (zowel zakelijk als privé).
Hiervoor ben ik o.a. Schoonheidsspecialiste / Visagiste en radio DJ geweest (for fun), zo heb ik Arjan ook leren kennen.

Typisch Natasja

  • Chaoot
  • Gezelschaps- en gezelligheidsdier
  • Levensgenieter
  • Shopaholic [met name kinderkleding]
  • Muziekfreak
  • Creatief
  • Flapuit
  • Scherpe tong
  • Zwarte humor
  • Sarcasme is my middle name

Wat kunnen jullie van Natasja verwachten?

Graag vertel ik jullie  alles over adoptie, lifestyle, kindermode, trends en de soms hilarische tochtjes aan boord van dit moederschip. Ideeen over onderwerpen zijn;

Wat komt er allemaal kijken bij adoptie, Waar loop je tegen aan als adoptiemoeder, Wat voor opmerkelijke vragen krijg je hierover, Hoe ga je om met de biologische familie, Valt dat nou op – 2 witte ouders met een getint zoontje? Maar ook; Waar koop je de allerleukste kinderkleding, Verzorging van de super gevoelige babyhuid, Hoe kun je een sociaal leven onderhouden naast het moederschap, Wat zijn de trends in kids fashion, toffe outfits voor fijne prijsjes en de leukste merkjes en Tips, trics, must do’s en try it’s: ik ga alles met je delen!

Tot slot..

Ik kijk er enorm naar uit om te gaan bloggen voor Online Lifestyle Magazine en wens jullie ontzettend veel leesplezier.

Lieve & enthousiaste groet,
Natasja mom Natasja

Meer zien? Volg Natasja ook op Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *